Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Beardburys Pomade Fiber Paste Travel Display
  • Beardburys Pomade Fiber Paste Travel Display

Beardburys Pomade Fiber Paste Travel Display
18 x 15ml

Beardburys Fiber Paste in handig travel formaat, een vezelachtige pasta voor volume en een sterke fixatie met een matte finish. Totale controle, ideaal voor korte haarstijlen met beweging zonder het haar te bundelen.


Beardburys Fiber Paste is een bijzonder geschikt fixatieproduct voor fijner haar. Heerlijk is de lichtfruitige geur voor een aangename start van de dag. Fix jouw stijl voor een all-day-hold.


Het grote voordeel van Beardburys Pomades op waterbasis is het gemak waarmee het uit het haar te spoelen of wassen is, zonder het achterblijven van residu’s.


Beardburys Fiber Paste zit verpakt in een aantrekkelijk vintage ‘metal’ blik met schroefsluiting en prachtig reliëf artwork deksel.
Inhoud: 15ml


Deze display bevat 18 blikjes Beardburys pomade Strong Travel

Verdeel een kleine hoeveelheid Fiber Pasta wrijvend warm over je handen tot de fiber vezels ontstaan. Verdeel de fibervezels over het haar door op 15 centimeter afstand boven het hoofd een applaudisserende beweging te maken. Verwarm al wrijvend het restant product in je handen en verdeel dit in het haar op de gebieden waar je extra structuur wilt creëren. Breng het product in droog haar aan voor een strong hold en medium shine finish.
Vraagt jouw haarstijl om meer product? Herhaal dan de eerdergenoemde handeling. Het is beter het product 2 maal aan te brengen dan bij de eerste handeling te veel product te gebruiken.

Artikelnummer BBD-0412545
Inhoud 18x15 ml
EAN 8431332125451
Merk Beardburys
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Spanje
Pomade-Basis Water
Pomade-Hold Strong
Pomade-Shine High

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.