Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Beardburys Pomade Spider Travel Display
  • Beardburys Pomade Spider Travel Display

Beardburys Pomade Spider Travel Display
18 x 15ml

Beardburys Spider Hair Pomade in handig travel formaat, is een vezelrijke elastische wax voor de fixatie van jouw haarstijl. Creëer met deze pomade een torenhoge pompadour of andere volumineuze haarstijlen. Deze Spider Hair Pomade is een paste met een sterke fixatie en medium shine. Heerlijk is de subtiel zoete geur voor een lekkere start van de dag. Fix jouw stijl voor een all-day-hold.


Het grote voordeel van Beardburys Pomade op waterbasis is het gemak waarmee het uit het haar te spoelen of wassen is, zonder het achterblijven van residu’s.


Beardburys Spider Hair Pomade met een medium Shine en Strong Hold zit verpakt in een aantrekkelijk vintage ‘metal’ blik met schroefsluiting en prachtig reliëf artwork deksel.
Inhoud: 15ml


Deze display bevat 18 blikjes Beardburys pomade Spider Travel

Verdeel een kleine hoeveelheid Spider pomade wrijvend warm over je handen tot de fiber vezels ontstaan. Verdeel de fibervezels over het haar door op 15 centimeter afstand boven het hoofd een applaudisserende beweging te maken. Verwarm al wrijvend het restant product in je handen en verdeel dit in het haar op de gebieden waar je extra structuur wilt creëren. Breng het product in droog haar aan voor een strong hold en medium shine finish.
Vraagt jouw haarstijl om meer product? Herhaal dan de eerdergenoemde handeling. Het is beter het product 2 maal aan te brengen dan bij de eerste handeling te veel product te gebruiken

Artikelnummer BBD-0412548
Inhoud 18x15 ml
EAN 8431332125482
Merk Beardburys
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Spanje
Pomade-Basis Water
Pomade-Hold Strong
Pomade-Shine High

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.