Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Beardpride Baardolie assortiment met gratis Barberrack

Beard Pride baardverzorging: Baardolie met alleen hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
De baardolie van Beard Pride bevat geen water en kunstmatige of synthetische fillers. De baardolie laat daarom ook geen olieachtige film op huid en haar achter, maar wordt optimaal opgenomen. Een zichtbare en voelbare verzorging van de baard en onderliggende huid. Ervaar het zelf.
Met deze baardolie verzorg, conditioneer en bescherm je de baard. De baard blijft mooi en makkelijk controleerbaar. Vermindert jeuk en irritatie van de baard en huid en voorkomt schilfervorming.
Baardolie gebruik je na het wassen of als dagelijkse verzorging van de huid en de baard. Deze baardolie is geschikt voor zowel de volgroeide als beginnende stoppelbaard. Geschikt voor ieder huid- en baard type. 
Basisolie Nr. 0 bestaat uit biologisch gecertificeerde en koudgeperste Argan-, Amandel-, Jojoba- en Broccolizaad-olie. De Pure Nr. 0 olie is de basis van alle Beard Pride baardoliën. De verschillende varianten van het Beard Pride assortiment wordt bereikt door het toevoegen van natuurzuivere essentiële oliën en aromas. 
Handig te doseren middels de doseer-pipet


Deze speciale aanbieding bevat het totale assortiment van de zeven verschillende baardoliën van Beardpride, van ieder 3 flesjes. Totaal 21 stuks.
Verkoopprijs €21,90 per flesje van 30ml.


Gratis ontvangt u het handgemaakte Barberrack in Oak wood met het Beardpride logo t.w.v. €24,95.
Handig en praktisch om de verschillende baardoliën te presenteren en onder de aandacht te brengen van uw klanten.

Artikelnummer BP-BR-3x7
Merk Beardpride
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Duitsland

Beschikbaarheid: Niet in voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.