Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Beardpride Baardolie
Joseph's Oil - No.5
30ml

Beardpride baardverzorging: Baardolie met alleen hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
De baardolie van Beardpride bevat geen water en kunstmatige of synthetische fillers. De baardolie laat daarom ook geen olieachtige film op huid en haar achter, maar wordt optimaal opgenomen. Een zichtbare en voelbare verzorging van de baard en onderliggende huid. Ervaar het zelf.
Met deze baardolie verzorg, conditioneer en bescherm je de baard. De baard blijft mooi en makkelijk controleerbaar. Vermindert jeuk en irritatie van de baard en huid en voorkomt schilfervorming.
Baardolie gebruik je na het wassen of als dagelijkse verzorging van de huid en de baard. Deze baardolie is geschikt voor zowel de volgroeide als beginnende stoppelbaard. Geschikt voor ieder huid- en baard type. 
Deze baardolie heeft als basis de baardolie Pure Nr.0. Deze bestaat uit biologisch gecertificeerde en koudgeperste Argan-, Amandel-, Jojoba- en Broccolizaad-olie.  De baardolie Joseph's Oil Nr. 5 heeft als toevoeging Karamel-aroma en Sandelwood olie. De toegevoegde etherische oliën versterken de desinfecterende, antibacteriële en antivirale werking van deze Beardpride baardolie.
Handig te doseren middels de doseer-pipet

Ingrediënten Beardpride baardolie "Joseph's Oil":

Deze baardolie No.5 bevat oa: Biologisch gecertificeerde en koudgeperste Argan-, Amandel-, Jojoba- en Broccolizaad olie, Karamel aroma en Sandalwood olie.

Artikelnummer BP-NO.5
Serie Nee
Geurlijn Nee
Merk Beardpride
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Duitsland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: