Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Beards Grooming Baardborstel Medium - Wildzwijn haar

Beards Grooming Baardborstel Medium - Wildzwijn haar
BG-03020

De handzame baardborstel van Beards Grooming, perfect voor het verzorgen en in model houden van jouw baard.
Deze ergonomisch gevormde perenhouten borstel is voorzien van stevige Wildzwijnen haren van een ongelijke lengte. De huid wordt door de haren gestimuleerd wat de doorbloeding plaatselijk activeert en zorgt voor een gezonde groei van de baardharen. Huidschilfers en losse haren worden met deze 100% natuurlijke baardborstel verwijderd. Huidtalg en -oliën worden van aanzet tot punt verdeelt. Ideaal voor een mooie, gezonde en verzorgde baard en huid. De Beards Grooming baardborstel is perfect te gebruiken in combinatie met baardolie en baardbalsem.

Kenmerken baardborstel Beards Grooming BG-03020:

Borsteldeel: 9 x 5 cm
Totale lengte: 9 cm
Gewicht: 43 gram
Haartype: Wildzwijnhaar

Afmetingen zijn bij benadering

Gebruiksaanwijzing:
Borstel uw baard en haren regelmatig van aanzet tot punt. Bij een lange baard adviseert Scheersalon de baard in kleinere vlakken af te delen zodat de borstelharen de huid kunnen masseren, waardoor alle baardharen geborsteld worden. Reinig de baardborstel regelmatig met handwarm water en zeep. Laat de borstel op een droge plaats met de haren naar beneden gericht langzaam drogen.

Merk Beards Grooming
Land Nederland
Artikelnummer BG-03020
EAN 4004864011314
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.