Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Böker Materiaal Olie

Hoogwaardige pure Camelia olie geproduceerd volgens traditioneel Chinees recept. Deze olie wordt gebruikt als ‘luxe’ onderhoudsolie voor scheer-, kook-, en zakmessen.

Deze hoogwaardige, is pure Camellia olie wordt geproduceerd volgens de traditionele Chinese recept en is uitzonderlijk zuiver en veelzijdig toepasbaar. De olie met een lage viscositeit, wordt gewonnen uit het zaad van camelia boom. Het is smaakloos, geurloos, voedingsveilig en droogt niet in.

Corrosie bescherming: De zuur-vrije, niet verharsende en niet-vluchtige camellia olie wordt traditioneel gebruikt als corrosieremmer voor de verzorging van hoogwaardige lemmeten van koolstofstaal, alsmede instrumenten en wapens. De puur plantaardige olie is bijzonder geschikt voor het behoud van niet-roestvrije, als ook roestvrij-stalen scheermessen.

Hout bescherming: De olie met lage viscositeit wordt snel opgenomen in het hout en beschermt tegen vocht, vuil en UV-straling. Het effect is direct waarneembaar, de houtnerf tekent mooier en verkleuring van het hout wordt voorkomen. Uitstekend geschikt voor het onderhoud van het houten heft van uw scheermes als ook de handgrepen van kook- en zakmessen.

Afmetingen zijn bij benadering


Merk Böker
Land Duitsland
Artikelnummer 04BO175
EAN 4045011157905
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.