Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker opbergdoos voor 7 open scheermes

Böker opbergdoos voor 7 open scheermes
Zwart leder

Om optimaal profijt van een straight razor te hebben dient het gevoelige en precieze mes te herstellen na een scheerbeurt. Als je je scheermes deze ‘rust’ geeft kun je de levensduur van je scheermes verlengen terwijl je daar minder onderhoud voor nodig hebt. Om deze redenen waren in de jaren ’30 van de vorige eeuw deze zogenaamde één-week-sets erg populair. Hierin was ruimte voor zeven scheermessen; vaak zaten er even identieke scheermessen in, eentje voor elke dag van de week.


Deze Böker opbergdoos biedt enthousiaste scheerliefhebbers en verzamelaars de mogelijkheid om zijn eigen één-week-set samen te stellen met identieke of verschillende straight razor scheermessen.


De binnenzijde van de opbergdoos is aangekleed met hoogwaardig kunstleder. Hierdoor is het hout minder vatbaar voor vocht. Ook zijn de houders voor de scheermessen voorzien van een slipvrije ondergrond. De opbergdoos heeft een diagonaal lint aan de binnenkant van de deksel en is voorzien van fraaie koperen sluitingen.


De opbergdoos wordt geleverd zonder inhoud


 

Kenmerken Opbergdoos 090016


Afmeting: 225 x 160 mm
Gewicht: 500 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer 090016
Serie Nee
Merk Böker
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Duitsland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.