Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker Open Scheermes 140303 - Wiener Schaber
  • Böker Open Scheermes 140303 - Wiener Schaber

Böker Open Scheermes 140303 - Wiener Schaber

De Wiener Schaber is een speciaal gevormd scheermes. De compacte afmetingen en elegante vormgeving maken dit mes praktisch in gebruik. Vooral onder baarddragers en creatieve natscheerders is dit mes bijzonder populair – zij weten deze eigenschappen om te zetten tot mooie en strakke scheerresultaten.


De Wiener Schaber werd in de eerste helft van de 20e eeuw door de barbier met name gebruikt voor het bijwerken van de contouren en het ‘na-scheren’. Vooral in deze 4/8" uitvoering geniet dit scheermes een grote waardering. Karakteristiek aan dit model is het korte lemmet met Franse kop, waarbij de rug licht gebogen overloopt naar een compacte maar stabiele schouder - een ultieme combinatie voor het verfijnde strakke scheerwerk.


De Wiener Schaber staat garant, zelfs voor onervaren gebruikers, voor een zeer goed en veilig scheerresultaat. Het lemmet is gemaakt van het beste Solingen straight razor-carbonstaal, verfijnd hol geslepen en prima geschikt voor dagelijks gebruik. Het mes bezit een prettige balans, wat samen met de compacte afmetingen veel stabiliteit en controle biedt. De huidige Wiener Schaber toont tot op de dag van vandaag nog sterke overeenkomsten met het model van weleer.


Het kunststof heft is handzaam en praktisch, biedt de gewenste bescherming en draagt bij aan stabiliteit tijdens het scheren.


Dit scheermes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland. Het mes is vervaardigd met een scherp oog voor detail en inclusief authentieke Böker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd in een authentieke verpakking.
Dit open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Artikelnummer 140303
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 29 gram
Punt French point
Hoogte lemmet 4/8"
Slijping Extra Hollow
Lemmet Koolstofstaal
Heft Synthetisch
Serratie Nee
Verzendkosten:Gratis

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.