Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker Open Scheermes 140325 - Inox
  • Böker Open Scheermes 140325 - Inox

Böker Open Scheermes 140325 - Inox

De Böker Inox 5/8” met roestvrijstalen lemmet en authentieke uitstraling, overtuigt in design en gebruiksgemak. Met het praktische 5/8" lemmet voorzien van een ronde punt biedt dit scheermes, zelfs voor onervaren gebruikers, een zeer goed en veilig scheerresultaat. Het lemmet is gemaakt van het beste Solingen Straight Razor roestvrijstalen scheermesstaal, extra-hol geslepen en prima geschikt voor het dagelijkse gebruik. Het mes bezit een prettige balans, een eigenschap die samen met de tweezijdige geserreerde schouder/shank veel stabiliteit en controle geeft - ook bij vochtige handen. De Böker Inox ets, siert het lemmet. Dit model ademt de sfeer van een scheermes van lang vervlogen tijden.


Het imitatie-ivoren heft is overtuigend qua uitstraling. Prachtig zijn de verfijnde authentieke accenten, zoals de nikkelzilveren inleg van het Böker inox beeldmerk. Ambachtelijk gefreesd uit synthetisch (diervriendelijk) imitatie-ivoor is het resultaat overtuigend en mooi, met de look and feel van een origineel ivoren exemplaar.


Dit comfortabele en gebruiksvriendelijke mes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland. Het mes is vervaardigd met een scherp oog voor detail en inclusief authentieke Böker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd in een authentieke verpakking. 


Dit open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Artikelnummer 140325
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 40 gram
Punt Round point
Hoogte lemmet 5/8"
Slijping Extra Hollow
Lemmet RVS
Heft Synthetisch
Serratie Ja, boven en onder

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: