Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker Open Scheermes 140516 - Schildpatt
  • Böker Open Scheermes 140516 - Schildpatt
  • Böker Open Scheermes 140516 - Schildpatt
  • Böker Open Scheermes 140516 - Schildpatt

Böker Open Scheermes 140516 - Schildpatt

De nieuwe Schildpad – premium Selection van Böker overtuigt in design en gebruiksgemak. Dit authentiek ogende mes is de doorontwikkeling van de oude Böker Schildpad straight razor.


Het heft is ambachtelijk gefreesd uit massief synthetische schildpad-hoorn met de look and feel van het origineel. Prachtig in de verfijning en de authentieke accenten zoals de nikkel-zilveren inleg. Met het stabiele 6/8" lemmet en voorzien van een ronde punt biedt dit scheermes - zelfs voor onervaren gebruikers - een zeer goed en veilig scheerresultaat. Het lemmet is gemaakt van het beste Solingen Straight Razor Carbonstaal, extra-hol geslepen en prima geschikt voor het dagelijkse gebruik.

De fraaie vergulde ets, gedeeltelijk vergulde coating en de verfijnde bewerking op de rug dragen bij aan de authentiek uitstraling. Het mes bezit een prettige balans, dit samen met de tweezijdige geribbelde schouder (serrierung) geven het mes veel stabiliteit en controle. Ook bij vochtige handen. Dit model ademt de sfeer van een scheermes van lang vervlogen tijden. Het kopie-hoornen synthetische heft maakt indruk. Handzaam en voorzien van een 3e spacer-pin voor extra stabiliteit. 


Dit scheermes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland en vervaardigd met een scherp oog voor detail en inclusief authentieke Böker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd in een authentieke verpakking.
Dit open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Artikelnummer 140516
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 58 gram
Punt Round point
Hoogte lemmet 6/8"
Slijping Extra Hollow
Lemmet Koolstofstaal
Heft Edelkunsthars
Serratie Ja, boven en onder

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.