Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Böker Open Scheermes Edelweiss - 140720
Ivoor

Een succesverhaal doorontwikkeld. De Edelweiss serie is sinds 1920 al niet meer weg te denken uit het Böker assortiment. Deze doorontwikkelde variant biedt hedendaagse scheerkwaliteiten in een sfeer van lang vervlogen tijden.

Het 5/8" lemmet voorzien van een ronde punt staat garant - zelfs voor onervaren gebruikers - voor een zeer goed en veilig scheerresultaat. Het lemmet is gemaakt van het beste Solingen Straight Razor-carbonstaal, fraai dun en extra-hol geslepen, prima geschikt voor het dagelijkse gebruik. Zoals voorheen, siert de fraaie Edelweiss ets het lemmet.

Het mes bezit een prettige balans wat samen met de geribbelde schouder (serrierung) veel stabiliteit en controle geeft. Ook bij vochtige handen. Het kopie-ivoor synthetische heft benadert het origineel. De ambachtelijk verwerkte nikkel-zilveren Edelweiss inleg verwijst regelrecht naar de modellen uit het verleden, pure nostalgie. De toegevoegde 3e spacer-pin geeft het heft extra stabiliteit, die je ervaart tijdens het gebruik.

Dit scheermes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland. Het mes is vervaardigd met een scherp oog voor detail en inclusief authentieke Boker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd in een authentieke verpakking.
Dit open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Scheermes Klassiek Open Scheermes
Hoogte lemmet 5/8"
Punt Round point
Slijping Extra Hollow
Serratie Ja, boven
Lemmet Koolstofstaal
Heft Edelkunsthars
Kleur Ivoor
Gewicht 43 gram

Afmetingen zijn bij benadering


Merk Böker
Land Duitsland
Artikelnummer 140720
EAN 4045011147166
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.