Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker Open Scheermes 1405710 - Kox Dutch Barber

Böker Open Scheermes 1405710 - Kox Dutch Barber
Hoorn

Böker Kox Dutch Barber Scheermes - De naar de wensen van Paul Kox ontworpen straight razor, volgt het ontwerp van de Engelse scheermessen uit de 19e eeuw. Van deze 'limited edition' zijn er wereldwijd slecht 99 exemplaren beschikbaar!


Het robuuste 7/8" koolstofstalen lemmet voorzien van een French Point geeft dit mes een stabiel karakter en maakt het geschikt voor het betere precisiewerk. De fraaie negatieve ets op het satin-chrome extra-hol geslepen lemmet straalt klasse. De prettige balans en relatief brede tweezijdig geribbelde schouder (serrierung) biedt veel stabiliteit en controle - ook bij vochtige handen.


Böker creëerde met dit mes wederom een collectors met goede en comfortabele scheereigenschappen. Het voorname hoornen heft maakt indruk, zowel in schoonheid als in kwaliteit. Voorzien van een 3e spacer-pin voor extra stabiliteit.


Dit scheermes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland. Het mes is vervaardigd met een scherp oog voor detail en inclusief authentieke Boker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd met een certificaat van echtheid in een authentieke verpakking.

Het open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Artikelnummer 140710
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 68 gram
Punt French point
Hoogte lemmet 7/8"
Slijping Extra Hollow
Lemmet Koolstofstaal
Heft Hoorn
Serratie Ja, boven en onder

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.