Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker Barberette Hoorn

Böker Barberette Hoorn
Barbermes
140903

Böker Barber mes met hoornen heft.
Dit scheermes verenigt de voordelen van een authentiek gesmeed klassiek open scheermes en een Shavette met eenvoudig te verwisselen vervangmesjes. Met een indrukwekkende historie als producent van straight razors is Böker de uitgelezen fabrikant voor een mes met dezelfde geometrie en afmetingen als de originele straight razors.


Het volledig nieuw ontworpen Böker Straight Razor-mes is niet alleen erg populair bij professionele Barbers, maar is ook in de badkamer en toilettas van de reislustige straight razor-gebruiker te vinden. De kunststof serering in de onderzijde van de shank biedt op elk moment een veilige grip voor vingers – ook bij vochtige handen. De meshouder zit veilig geklemd in het geborstelde rvs-lemmet. Het Böker barbermes maakt indruk met zijn onverslaanbare prijs / prestatieverhouding en zijn verfijnd authentieke uiterlijk.

Het hoornen heft maakt indruk. Dit hoorn is een natuurproduct waardoor ieder exemplaar uniek is.
Voorzien van een 3e spacer-pin biedt deze extra stabiliteit. Verfijnt bewerkt presenteert het heft zijn unieke tekening en kleurvariaties, waardoor geen enkel mes hetzelfde is. Het roestvrijstalen lemmet met kunststof meshouder is geschikt voor gebroken double edge blades en single edge blades met een lengte van 43 mm en 65 mm.


De Böker Barberette wordt geleverd in een authentieke verpakking compleet met 2 kunststof meshouders en een double edge blade.

Artikelnummer 140903
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 25 gram
Punt Nee
Hoogte lemmet Nee
Slijping Nee
Lemmet Nee
Heft Nee
Serratie Nee

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: