Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Edwin Jagger safety razor ivoor en scheercrème - Sandalwood
  • Edwin Jagger safety razor ivoor en scheercrème - Sandalwood
  • Edwin Jagger safety razor ivoor en scheercrème - Sandalwood

Edwin Jagger safety razor ivoor en scheercrème - Sandalwood

Safety Razor
Safety razors zijn scheermessen die gebruik maken van verwisselbare mesjes – double-edge blades – en zijn zo een kost-efficiënte en elegante manier om je te scheren. De safety razor is een tijdloze klassieker, en deze Edwin Jagger is geen uitzondering. Het scheermes ligt stevig in de hand en zorgt daardoor voor een gebalanceerde close shave. Deze safety razor is voorzien van een imitatie-ivoren handvat.


Scheercrème tube (75 ml)
Met een klein beetje scheerzeep kun je, in combinatie met heet water en een goede scheerkwast, een rijk en romig scheerschuim creëren. Dit zorgt voor een rijke voedingsbodem voor jouw baard en huid, die zo optimaal voorbereid worden op je scheerbeurt. 


De scheerzeep van Edwin Jagger is vrij van parabenen en minerale oliën en bestaat voor 99,9% uit natuurlijke ingrediënten. Het (scheer)mes snijdt bij Edwin Jagger aan twee kanten: de producten worden milieubewust geproduceerd (vaak van biologisch gekweekte planten), en zijn (daarom) ook uitermate mild voor de huid en bovenal uiterst effectief.


Alle producten van Edwin Jagger zijn voorzien van een subtiele geurbeleving. Sandalwood heeft een zeldzame geur met een stijlvol houtachtig aroma, subtiel in combinatie met exotische kruidige noten.

Artikelnummer EJ42-GS314SCSWT
Serie Nee
Geurlijn Sandalwood
Merk Edwin Jagger
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Engeland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.