Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Edwin Jagger Scheerkwast Plaza - Silvertip - zwart

Deze scheerkwast van Edwin Jagger met zwart edelkunsthars handvat, is handmatig voorzien van silvertip dashaar. Dit type dashaar wordt gezien als het beste haar voor een optimale schuimontwikkeling. Deze in Sheffield, Engeland geproduceerde scheerkwast uit de Plaza serie, biedt veel grip en bezit een fijne balans.

Edwin Jagger Scheerkwast Plaza Silvertip - IEPSBST

Silvertip dashaar scheerkwasten kunnen veel water vasthouden en creëren makkelijk een dikke schuimlaag. De ambachtelijk gebonden Silvertip haren zijn uiterst zacht en geven je een comfortabele scheerbeleving.

Het handvat is ambachtelijk vervaardigd uit zwart edelkunsthars. Dit ergonomisch gevormde handvat biedt veel grip, ook bij natte handen. Fraaie materialen en details maken deze scheerkwast tot een comfortabel en praktisch sieraad voor de badkamer.

Edwin Jagger zet in op duurzaamheid en vakmanschap. De scheerproducten worden van de beste materialen gefabriceerd met respect voor de natuur.

Deze scheerkwast wordt geleverd in de Edwin Jagger premium verpakking.

Haartype Super Badger dashaar
Knoopdikte 21 mm
Hoogte totaal 105 mm

Afmetingen zijn bij benadering


Merk Edwin Jagger
Serie Plaza
Land Engeland
Artikelnummer EJ-IEPSBST
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: Op BestellingU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.