Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • 1 Doos Feather Hi-Stainless Double Edge Blades
  • 1 Doos Feather Hi-Stainless Double Edge Blades

1 Doos Feather Hi-Stainless Double Edge Blades

Feather New High Stainless double edge blades voor de safety razor (‘krabber’). Deze kwalitatief hoogwaardige verwisselbare scheermesjes worden gemaakt van platinum gecoat chirurgisch roestvast staal. De Feather New Stainless double edge blades” behoren tot de scherpste, meer stijve en geharde varianten in de markt. Deze blades passen in alle courante safety razors en doormidden gebroken zijn deze scheermesjes een perfect single edge blade voor het Shavette of barbermes.


Deze extreem scherpe, licht agressieve en hoogwaardige double edge blades waarderen we met een scherpte van 5 (op een schaal van 5).
De scheermesjes zijn geschikt voor normale huidtypes en een normaal tot zeer zware baardgroei.


Feather Double edge blades worden geproduceerd in Osaka, Japan. De scheermesjes worden geproduceerd met dezelfde apparatuur en voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als de Feather chirurgische gereedschappen en scalpels. Bij de Feather Safetyrazor Co. telt alleen de beste state-of-the-art technologie bij elke stap van het productieproces. De platinum coating verlengt de te verwachte levensduur en maakt de blades meer corrosie resistent.


De ongeëvenaard scherpte en spreekwoordelijke hardheid en effectiviteit wordt door menig geoefende safety razor en barbermes gebruiker gewaardeerd. Voor de onervaren safety razor gebruiker en personen met een gevoelige huid is dit karakter minder wenselijk. 


Deze overdoos bevat 20 Feather New Stainless kunststof dispensers met opbergruimte voor gebruikte blades aan de achterzijde met elk 10 afzonderlijke in parafine papier verpakte double edge blades voor gegarandeerde veiligheid, steriliteit en lange houdbaarheid

Artikelnummer 1BOX-FEATHER-YELLOW
Type Scheermesjes Double Edge Blade
Te gebruiken in Safety Razor, Shavette / Barbermes
Type huid Normale huid
Type baard Normale tot zeer zware baardgroei
Scheerkarakter Agressief, Extreem scherp
Scherpte scheermesjes 5
Aantal scheermesjes 10 per doosje
Verpakking Dispenser
Merk Feather
Land Japan
EAN 4902470590660
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.