Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

H. Böker & Co. Open Scheermes 140533 -
Hoorn

De H.Böker & co straight razor kent een lange succesvolle historie.
Deze klassieker in het Boker-programma kent veel tevreden gebruikers. Een ware bestseller in de geschiedenis van de authentieke Böker scheermessen Met het compacte 5/8" lemmet voorzien van een ronde punt biedt dit scheermes - zelfs voor onervaren gebruikers - een zeer goed en veilig scheerresultaat.

Het lemmet is gemaakt van het beste Solingen Straight Razor-carbonstaal, extra-hol geslepen en prima geschikt voor het dagelijkse gebruik. De fraaie ets op het verfijnt gepolijste lemmet straalt een ingetogen klasse. Het mes bezit een prettige balans, dit samen met de dubbelzijdig geribbelde schouder (serrierung) geven het mes veel stabiliteit en controle. Ook bij vochtige handen.

Dit model komt exact overeen met een scheermes van lang vervlogen tijden. Het buffelhoornen heft maakt indruk. Voorzien van een 3e spacer-pin biedt deze extra stabiliteit. Verfijnt bewerkt presenteert het heft zijn unieke tekening en kleurvariaties. Buffelhoorn is een natuurproduct, kleur en tekening kan om deze reden afwijken.

Dit scheermes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland. Het mes is vervaardigd met een scherp oog voor detail en inclusief authentieke Boker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd in een authentieke verpakking.
Dit open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Kenmerken scheermes Böker 140533:

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer 140533
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 46 gram
Punt Round point
Hoogte lemmet 5/8"
Slijping Extra Hollow
Lemmet Koolstofstaal
Heft Hoorn
Serratie Ja, boven en onder

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: