Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
 • Gentlemen's Tonic Derma Care Brightening Serum
 • Gentlemen's Tonic Derma Care Brightening Serum

Gentlemen's Tonic Derma Care Brightening Serum
Derma-Care Gentlemen's Tonic 30ml

Dit Brightening Serum uit de Derma-Care serie van Gentlemen's Tonic vermindert de eerste tekenen van vroegtijdige veroudering van de huid. Dit resultaat word bereikt door het verbeteren van de microcirculatie van de huid. Het Brightening Serum verhelderd  de huid met een focus op ongewenste pigmentvlekken. De geavanceerde formule helpt bij het verbeteren van de algehele uitstraling van de huidtint. Ben je benieuwt naar het effect op jouw huid? Ervaar het zelf.
Aanbevolen voor alle huidtypen.

De werking van dit verzorgingsproduct
De kracht van dit Derma-Care verzorgingsproduct is de geavanceerde formule die bestaat uit: • Oplosbare Provit

 • Een intelligente complex van paardenkastanje extract

 • Omega-3 en -6

 • Vitaminen A, E, H (Biotine) en B5.
  Deze ingrediënten samen vormen een intensief voedende gezichtscrème, een anti-oxydant en geven energie voor de huidcellen.

 • Hidroviton +
  Een mix van moleculen die de huid en natuurlijke vochtgehalte herstelt. Biedt de huid op de korte termijn hydratatie. Verbetert op de lange termijn de huideigen capaciteit om het vochtgehalte op peil te houden.

 • Magnesium Ascorbyl Sorbate
  Een stabiel, niet-irriterend derivaat van vitamine C. Helpt UV-schade herstellen en bevordert de collageenproductie, verheldert en verlicht de huidteint. Een krachtige antioxidant met een natuurlijke verhelderende werking remt de productie van melanine en ouderdomsvlekken in de huid.


Gebruiksaanwijzing 
Breng een kleine hoeveelheid serum mild masserend met de vingertoppen aan op de huid. Kan zowel in de ochtend als de avond worden toegepast.  Advies: Breng het Power Packed Nourishing Moisturiser hier overheen aan.


Inhoud: 30ml


 

Artikelnummer GT9321
Inhoud 30 ml
Serie Nee
Geurlijn Derma-Care
Merk Gentlemens Tonic
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Engeland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.