Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Kasho Kai Scheermes Captain Wood
Open Scheermes

Het Kasho Kai Captain wood open scheermes met verwisselbare mesjes heeft de looks van een authentiek scheermes - Gecombineerd met de ergonomische en hygiënische wensen anno nu.


Het Zebrano-houten heft met rvs spacer-pins omvat een perfect vormgegeven lemmet van roestvrijstaal. Gesmeed met behulp van medische technologie, blinkt het uit in grip en controle. Het gebruik van duurzame materialen pleit, voor een lange levensduur.


Het verfijnde veermechanisme maakt het verwisselen van blades en het reinigen van het mes bijzonder eenvoudig. De speciaal ontworpen dispensers gevuld met blades - oorspronkelijk ontworpen voor chirurgische doeleinden - bezitten een buitengewone scherpte en duurzaamheid. Kasho Kai blades bieden een ongekend scheercomfort, in al haar varianten.


Een bijzonder fijn en mooi gereedschap, uitgevoerd in de combinatie zebranowood* en roestvrijstaal. Iedere Barbier vindt de ideale grip en perfecte balans voor een comfortabele scheerbehandeling. Dit mes is geproduceerd door hetzelfde bedrijf dat Kasho Kai scharen produceert. Je mag dan ook dezelfde hoge kwaliteit, perfecte balans en ergonomische aandacht verwachten. 


* Zebrano wood is een natuurproduct, daarom is ieder mes uniek in kleur en nerftekening.


Gewicht: 56 gram.

Kenmerken scheermes Kasho Kai:

Lengte totaal: 165 mm
Gewicht: 56 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer KAI-CAP-RW
Serie Nee
Merk Kasho Kai
Land Japan
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 56 gram
Punt Nee
Hoogte lemmet Nee
Slijping Nee
Lemmet Nee
Heft Nee
Serratie Nee

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.