Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Marvis Tandpasta Ginger Mint - 25ml
  • Marvis Tandpasta Ginger Mint - 25ml

Marvis Tandpasta Ginger Mint - 25ml

Marvis, een klassieker onder de tandpasta, geproduceerd volgens traditionele methode.
Marvis staat garant voor een rijke intense smaak en het creëren van een verfrissende beschermende prestatie met whitening effect. De grondig reinigende ingrediënten zorgen voor een stralend en schoon gebit. Bovendien beschermt Marvis tandpasta tegen de vorming van plak en gaatjes en geeft het een frisse adem

Wat is Marvis tandpasta? Dat zie je en dat proef je. De prachtige tubes zijn zeer stijlvol vormgegeven en zijn een echte eyecatcher in de badkamer. Ook wat betreft de tandpasta zelf is Marvis een opvallend product. Niet alleen de pepermuntaroma: de tandpasta's van Marvis hebben een brede variatie qua smaak.
Altijd op zoek naar de scheerproducten die de verplichte dagelijkse scheerbeurt veranderen in een dagelijks terugkerend moment om naar uit te kijken, stuitten we in Florence op Marvis. Na gebruik, het ontdekken van de smaken en de prestatie begrijp je waarom we Marvis bij Shavingpoint aanbieden.

Marvis Tandpasta Ginger Mint, inhoud 25 ml.
Artikelnummer MAR-411093
Inhoud 25 ml
EAN 8004395110285
Merk Marvis
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Italië

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.