Proraso

"Het meest verkochte scheermerk van Italië"  

Proraso is een icoon in de wereld van mannen toiletartikelen. Met een rijke geschiedenis is het een oude en gerespecteerde naam met een complete lijn van producten voor een goede en aangename scheerbeurt.

Alle scheerproducten van Proraso bevatten met de nieuwe samenstelling geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor elk type baard, type huid en type man. De keuze is aan u!

Het assortiment van Proraso bestaat uit Proraso Scheerkwasten, verzorging en reisproducten. Onder de verzorgingslijn van Proraso vallen natuurlijk ook de bekende Proraso baardolie, Proraso scheercrème en de Proraso Aftershave.

Proraso

Proraso is opgericht in 1908 door Ludovico Martelli van Florence. Zijn zoon Piero kwam bij het bedrijf in 1948. Het was in deze tijd dat Proraso de ‘crema miracolosa’ introduceerde aan het Italiaanse publiek. Deze creme werd vrijwel meteen populair. Deze ‘wondercrème’ kon worden gebruikt zowel voor als na het scheren. Zestig jaar later is het bedrijf het best verkopende scheermerk uit Italië en uitgegroeid tot mondiaal van aard. Dit is mede te danken aan de komst van internet. Hierdoor is het merk verkrijgbaar voor mannen over de hele wereld. Proraso producten worden nog steeds gemaakt in Florence, Italië door de Martelli familie met behulp van dezelfde traditionele aanpak die hen zo beroemd maakte.
Bekijk hier ons volledig assortiment Proraso producten.
Merknaam: Proraso
Land: Italië
Stad:Caldine
Sinds:1908
Producten:Scheerartikelen, baardverzorging, verzorgingsproducten