Rockwell Razors

"De safety razor opnieuw uitgevonden"  

Weg met flitsende gimmicks en dure cartridge-systemen – Rockwell Razors is van mening dat de wereld daar niet meer op zit te wachten. In een wereld waar kortetermijndenken en hypes over elkaar heen struikelen is het tijd voor iets anders. Een andere manier van denken. Een andere, innovatieve kijk op de safety razor. 

Rockwell Razors

Rockwell Razors werd in April 2014 opgericht met als doel de scheerindustrie – en de safety razor in het bijzonder – opnieuw uit te vinden. Onder het motto ‘personaliseer je scheermes, koop geen cartridges meer, en vindt jouw scheerbeurt opnieuw uit’ lanceerde het bedrijf in september 2014 een succesvolle Kickstarter crowdfunding-campagne die in minder dan een maand tijd ruim een ton opbracht. Het eerste product van Rockwell Razors is een verstelbaar roestvrijstalen safety razor die optimaal presteert bij elk type huid en baard. Hierin passen de voordelige standaard en prima recyclebare double-edge blades. Inmiddels maken de 6S, 6C, 2C en Model T safety razors gebruik van deze baanbrekende verstelbare scheerkop. Er zouden nog twee even zo succesvolle campagnes volgen. Gemotiveerd als Rockwell is hebben ze onlangs hun expertise ook ingezet op het gebied van No-nonsens, kwalitatief hoogwaardige scheer- en baard verzorgingsproducten op natuurlijke basis. 
Rockwell Razors rekent af met het idee dat ieder gezicht hetzelfde is; als iedere scheerbeurt uniek is, waarom zouden scheermessen dan uniform zijn? Een Rockwell Razor scheermes is een vriend voor het leven, mits adequaat onderhouden. Gecombineerd met voordelige prima presterende double edge blades staat Rockwell garant voor een product dat zowel het milieu, jouw portemonnee en huid gunstig gezind is.
Bekijk hier ons volledig assortiment Rockwell Razors producten.
Merknaam: Rockwell Razors
Land: Canada
Stad:Toronto
Sinds:2014
Producten:Safety razors, scheerzeep, verzorging, baardverzorging, accessoires