Beardburys

Beardburys

" Beleef het perfecte barber-moment"

Manuel Caberol nam tijdig de heropleving van de barbershop én de waardering voor de daar uitgevoerde behandelingen waar.

Met zijn Carobels ontwikkelingsteam ontwikkelde hij Beardburys. Professionele barber producten voor de baardverzorging, haarstyling en scheerbeleving van de man anno nu. Beardburys voor een optimale beleving en verzorging in de barberstoel en bij de klant thuis.

 

Merknaam: Beardburys
Land: Spanje
Stad: León
Sinds: 2016
Producten:
Haarverzorging, baard- en scheerproducten

   

Lees meer Bekijk producten


Beardpride

Beardpride

"Strictly for Men"

Beard Pride is een familiebedrijf dat staat voor baardverzorging van natuurlijke producten. Bij Beard Pride komen er geen kunstmatige bestanddelen of parfum aan te pas. In plaats daarvan kiest men voor etherische oliën en aroma’s. Ieder product vol liefde handgemaakt. De natuurlijke producten van Beard Pride bestaan uit een uitgebreide collectie Baardoliën, Baardbalsem, Baardwax, Tropic Butter en scheerolie.

 

Merknaam: Beardpride
Land: Duitsland
Stad: Elsdorf
Sinds: 2015
Producten: Baardverzorging, Scheerolie
   

Lees meer Bekijk producten


Beards Grooming

Beards Grooming

"Baardverzorging met BRDS Grooming"
Het robuust ingegraveerde BRDS Grooming logo plaatsen we trots in de ergonomisch gevormde perenhouten borstels. De ultieme kwaliteit wildzwijnenhaar met het ongelijke oppervlak verdeeld optimaal de natuurlijke oliën en vetten. Ook voor de baarddragers met een voorkeur voor niet varkensharen borstels bieden we een efficiënte baardborstel met een mix van paarden- en synthetische haren.

 

Merknaam: Beards Grooming
Land: Nederland
Stad: Bladel
Sinds: 2015
Producten: Baardverzorging
   

Lees meer Bekijk producten


Cella Milano

Cella Milano

"Dal 1899"

Een waar gebeurd verhaal ...
Terug in de tijd toen de barbier een plek in de maatschappij innam waar de man zichzelf kon zijn. Een plek om tot zichzelf te komen en te genieten, zijn haren te laten knippen, zich te laten scheren en te communiceren. Alles in de Barbershop was mannelijk; het decor, gespreksonderwerpen en behandelingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen geur- en verzorgingsproducten.

In deze tijd, terug in 1899 was het dat meester zeepmakers en parfumeurs samenkwamen in het hart van Milaan. 

 

Merknaam: Cella Milano
Land: Italië
Stad: Milaan
Sinds: 1899
Producten: Scheerproducten, Baardverzorging
   

Lees meer Bekijk producten


Cella Milano

Claus Porto

"Met hart en ziel gemaakte verzorgingsproducten uit Porto"

Claus Porto is de onwaarschijnlijke samensmelting van twee Europese identiteiten toen de Duitse heren Ferdinand Claus en Georges Schweder in 1887 hun zeep- en parfumfabriek ‘Claus & Schweder’ openden in het prachtige historische Porto. Zouden zij voorzien hebben dat hun merknaam ruim 130 jaar later uitgegroeid zou zijn tot een vooraanstaand schoonheids- en parfumhuis dat wij nu kennen onder de naam Claus Porto?

 

Merknaam: Claus Porto
Land: Portugal
Stad: Porto
Sinds: 1887
Producten: Scheerproducten, zepen
   

Lees meer Bekijk de brochure


Dovo Solingen

Dovo Solingen

"Dovo: Meesterwerken in staal"
Dovo Steelware is opgericht in 1906. Dovo was in het begin was het puur een fabriek voor de productie open scheermessen met een eigen smederij. Later kwamen ook scharen in het assortiment omdat de vraag naar open scheermessen, vanwege de introductie van het elektrische scheermes, terug liep. In de jaren 50 was er behoefte aan herstel na jaren van verval.

 

Merknaam: Dovo Steelware
Land: Duitsland
Stad: Solingen
Sinds: 1906
Producten: Open Scheermessen, Accessoires
   

Lees meer Bekijk producten


Edwin Jagger

Edwin Jagger

"The World's finest hand made shaving accessories by Sheffield's Master Craftsmen"

Samen met een aantal vakbekwame ambachtslieden uit Sheffield begon Neil Jagger in 1988 met het ontwerpen en vervaardigen van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader: Edwin Jagger. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van scheermessen, scheerkwasten en men’s groomingproducten.

 

Merknaam: Edwin Jagger
Land: Engeland
Stad: Sheffield
Sinds: 1988
Producten: Verzorginsproducten, scheerartikelen
   

Lees meer Bekijk de brochure


FEATHER

Feather

"Ongeëvenaarde scherpte en precisie"

FEATHER Safety Razor Co., Ltd. is een typisch Japans bedrijf uit Osaka en zijn al sinds 1932 bezig met de ontwikkeling van scheermessen. Door de hoge kwaliteitseisen is Feather een van de toonaangevende producten van scheermessen in de wereld. De vervangmesjes, zowel voor de safety razor als de open scheermessen worden door kenners al de scherpste in de markt gezien.

 

Merknaam: FEATHER Safety Razor Co., Ltd
Land: Japan
Stad: Osaka
Sinds: 1932
Producten: Double edge blades, Scheermesjes
   

Lees meer Bekijk producten


Giesen & Forsthoff

Giesen & Forsthof

"Kwaliteit opgedaan uit ervaring"

In 1920 startte Paul Giesen en Eugen Forsthoff met het opzetten van hun bestek en gereedschap bedrijf in Solingen. Het duurde niet lang voordat de producten van Giesen & Forsthoff in heel Europa bekendheid verwierven. Sinds die tijd kwamen de merken G+F en Timor synoniem te staan voor producten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

 

Merknaam: Giesen & Forsthoff
Land: Duitsland
Stad: Solingen
Sinds: 1920
Producten: Safety Razors, 
   

Lees meer Bekijk producten


Herold Solingen

Herold Solingen

"Onovertroffen"

Herold is een succesvol Solinger bedrijf wat al sinds 1919 kwalitatief hoogwaardige scheerriemen en spanriemen vervaardigd.

 

Merknaam: Herold Solingen
Land: Duitsland
Stad: Solingen
Sinds: 1919
Producten: Scheerriemen, Spanriemen
   

Lees meer Bekijk producten


Kasho Kai

Kasho Kai

"Made in Japan, designed to love"

Mode, lifestyle, mediawereld - Japan is zijn tijd ver vooruit. Wat zich gaat ontwikkelen, Tokyo heeft het al. Japanse producten genieten een grote populariteit in de wereld. Kai producten hebben al lange tijd een cult-status in Japan met een onmiskenbare mate van erkenning.

 

Merknaam: Kasho Kai
Land: Japan
Stad: Tokyo
Sinds: 1908
Producten: Open Scheermessen, Blades
   

Lees meer Bekijk producten


Marvis

Marvis

"De haute cuisine onder de tandpasta's"
Marvis werd in 1958 geregistreerd door Graaf Franco Cella Di Rivara in Florence, Italië. De hooggekwalificeerde producten kenden hun glorietijd in de jaren ’70.  Met name de effectiviteit voor rokers bracht het merk grote wereldfaam. Sinds 1997 is het merk Marvis eigendom van Ludovico Martelli SRL. De tandpasta’s en mondverzorgingsproducten worden nog steeds in Florence geproduceerd volgens de traditionele methode en kwaliteitsstandaard.

 

Merknaam: Marvis
Land: Italië
Stad: Florence
Sinds: 1958
Producten: Mondverzorging
   

Lees meer Bekijk producten


Merkur

Merkur Solingen

"Merkur: Meesterwerken in staal"

Merkur is een onderdeel van Dovo Steelware en is opgericht in 1996. Dovo was in het begin was het puur een fabriek voor de productie open scheermessen met een eigen smederij. Later kwamen ook scharen in het assortiment omdat de vraag naar open scheermessen, vanwege de introductie van het elektrische scheermes, terug liep. In de jaren 50 was er behoefte aan herstel na jaren van verval.

 

Merknaam: Merkur Solingen (Part of Dovo Steelware)
Land: Duitsland
Stad: Solingen
Sinds: 1996
Producten: Messen, Kwasten, Sets
   

Lees meer Bekijk producten


Mondial

Mondial 1908

"Italiaanse klasse"

Mondial is in 1908 ontstaan in het Italiaanse Florence, uit een grote passie voor het scheren. Mondial begon met de productie van unieke ambachtelijke scheercrème ongeveer 15 jaar geleden met slechts 2 geuren: Mandorla (amandel) en Sandalo (Sandelwood). Het succes van deze hoogwaardige producten heeft Mondial doen besluiten een breder assortiment aan verzorgingsproducten op de markt aan te bieden.

 

Merknaam: Mondial
Land: Italië
Stad: Firenze
Sinds: 1908
Producten: Scheerzeep, Aftershave Balsem, Eau de Toilette, Verzorging
   

Lees meer Bekijk producten


Beards Grooming

Musgo Real

"Even weg uit de zorgen van alledag met Musgo Real"
Musgo Real werd in de woelige jaren ’30 opgericht door Claus Porto als een echt mannen verzorgingsmerk. Het was 1936 – de wereld was nog maar amper hersteld van de Eerste Wereldoorlog voordat er wereldwijd nieuwe spanningen ontstonden. Er heerste werkloosheid, financiële twijfels, en de vuren van nationalisme laaiden weer op. Musgo Real bood soelaas in deze onzekere tijden. Sinds het ontstaan van het Musgo Real, is het bestaansrecht van het merk nooit afgenomen – behoefte aan degelijke verzorgingsproducten voor de man zijn immers tijdloos.

 

Merknaam: Musgo Real
Land: Portugal
Stad: Porto
Sinds: 1887
Producten: Scheerproducten
   

Lees meer Bekijk de brochure


Osma Rasage

Osma Rasage

"Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk"
Sinds 1957 produceert Osma hoogwaardige producten ten behoeve van het authentieke nat scheren. Al ruim 60 jaar onderscheidt dit merk zich in thuisland Frankrijk, dat bekend staat om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Met authenticiteit en eenvoud gaat Osma terug naar de basis van het scheren.

 

Merknaam: Osma Rasage
Land: Frankrijk
Stad: Crappone
Sinds: 1957
Producten: Scheerzeep, Verzorging, Baardproducten
   

Lees meer Bekijk producten


Parker

Parker

"Parker Safety Razors sinds 1973"

Al bijna vier decennia bestaat Parker Safety Razor. De producten worden met de hand vervaardigd en ondergaan een uitgebreide kwaliteitstest. Parker is een familiebedrijf dat trots is op elk product dat wordt geproduceerd.

 

Merknaam: Parker Safety Razor
Land: India
Stad: New Delhi
Sinds: 1973
Producten: Safety Razors, Accessoires
   

Lees meer Bekijk producten


Proraso

Proraso

"Het meest verkochte scheermerk van Italië"

De geschiedenis van Proraso gaat terug tot 1908. In dat jaar richtte Ludovico Martelli van Florence een cosmetica bedrijf onder zijn eigen naam. Zijn zoon Piero kwam bij het bedrijf in 1948. Het was in deze tijd dat Proraso de 'crema miracolosa' werd geïntroduceerd aan het Italiaanse publiek. Deze wondercrème kan worden gebruikt zowel voor als na het scheren.

 

Merknaam: Proraso
Land: Italië
Stad: Caldine (FL)
Sinds: 1908
Producten: Verzorging
   

Lees meer Bekijk producten


Razorpit

Razorpit

"Razorblade-sharpener"

RazorPit, the Blade-sharpener

 

Merknaam: Razorpit
Land: Denemarken
Stad: Aarhus
Sinds: 2008
Producten: Razorpit blade sharpener
   

Lees meer Bekijk producten


St James of London

St. James of London

"100% natuurlijke producten"

De producten van St. James of London zijn ontwikkeld door de wereldberoemde Creighton PLC in 1953 rond de zelfde tijd als Londen wat het inluiden van een tweede Elizabethaanse tijdperk. Deze periode gaf aanleiding tot een nieuw ras van Engelse gentlemen.

 

Merknaam: St. James of London
Land: Verenigd Koninkrijk
Stad: London
Sinds: 1953
Producten: Messen, Kwasten,Scheersets, Scheerzeep, Verzorging
   

Lees meer Bekijk producten