Atto Primo

"Atto Primo, The Barber's Brush"

Atto Primo is geboren uit het idee van de herziening van de grote traditie van het scheren, de eerste wet (Primo Atto) van een Man's Day, die graag vanzelf houdt en zorgt voor details.
Innovatie en design, strikt gemaakt in Italië, hebben het leven gegeven aan een nieuw concept van Professional Barber Bush, geschikt voor de meest veeleisende klanten.

Het ergonomische handvat

De Atto Primo scheerkwasten zijn uniek in hun ontwerp. De scheerkwasten zijn voorzien van een unieke ergonomische vorm, worden zorgvuldig gecontroleerd en worden stuk voor stuk geperfectioneerd met de hand.
De kleuring van de scheerkwasten wordt verzorgt door een bijzonder oxidatieproces. Dit proces zorgt ervoor dat de metalen houder van de scheerkwast beter bestand is tegen schokken en slijtage.
Het handvat zorgt voor een gegarandeerde, uitstekende grip. Zelfs met natte handen!
Daarnaast is het logo aangebracht met een specifiek stempelkussen en is geschikt voor eventueel contact met de huid.

De borstelharen

De borstelharen komen recht uit de natuurlijk. Het zwarte model scheerkwasten is voorzien van paardenharen en de gouden/zilvere edite van de kwast is voorzien van echte varkensharen.
De voortdurende zoektocht van Atto Primo naar hoogwaardige materialen heeft ertoe geleidt dat ze voor deze materialen hebben gekozen. 
Bij het gebruik van de kwast zul je merken dat de dichtheid van de haren hoger zal zijn andere kwasten op de markt. Door uitgebreide tests van Atto Primo is gebleken dat de kwast hierdoor 50% meer water op kan nemen. 

De plexiglas koker

De houder waarin een scheerkwast van Atto Primo wordt geleverd is voorzien van plexiglas. De juiste compromis tussen kracht en elegantie.
Het doel hiervan is om transparantie te creëren zodat iedereen de borstel kan bewonderen. De houder is ook voorzien van verschillende luchtgaten zodat de borstel snel op kan drogen.

Accessoires (in ontwikkeling)

Naast een enkele borstelhouder biedt Atto Primo ook een borstelhouder aan voor meerdere scheerkwasten aan.
Dit is ideaal voor mensen met meerdere scheerkwasten of als u een eigen zaak heeft.

 

Atto Primo Logo

Merknaam: Atto Primo
Land: Italië
Stad: Rome
Sinds: 2016
Producten: Scheerkwasten

 

 

 

Atto Primo Scheerkwasten