Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Osma Tradition Baardolie Le Surfeur

Le Surfeur Baardolie Leave-in van Osma Tradition verzorgt, conditioneert en beschermt je baard. De baard blijft mooi en makkelijk controleerbaar. Gebruik van baardolie vermindert jeuk en irritatie van de onderliggende huid. Deze baardolie is herkenbaar aan zijn vanillegeur met bloemige noten.  Geschikt voor iedere baard- en huidtype.

Osma Tradition Baardolie Le Surfeur

Deze baardolie is herkenbaar aan zijn vanillegeur met bloemige noten. 
De baardolie is samengesteld uit een combinatie van oliën die ieder zijn eigen huid- en haarverzorgende eigenschappen hebben. De baardverzorgende olie is samengesteld uit 4 natuurlijke oliën: olijfolie, zonnebloemolie, jojobaolie en druivenpitolie. Verder is deze baardolie verrijkt met biologische kokosolie wat beschermende en verzachtende eigenschappen bezit. Osma Tradition baardolie bevat hoofdzakelijk puur natuurlijke ingrediënten.

Baardolie gebruik je na het wassen of als dagelijkse verzorging van de huid en de baard. Deze baardolie is geschikt voor zowel de volgroeide als beginnende stoppelbaard. Osma Tradition baardolie Le Surfeur bevat voor 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bezit een niet-vette touch en is aangenaam in gebruik. De baardolie zit verpakt in een glazen flesje met doseerpipet.

Artikelnummer OT-BO-SUR
Inhoud 30 ml
EAN 3760033480725
Geurlijn Le Surfeur
Geur Type Bloemig
Merk Osma Tradition
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Frankrijk

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.