Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Proraso Barbermes

Proraso Barbermes
Walnoot

Barbermes van Proraso uit Italië. Dit solide barbermes maakt deel uit van de serie "Proraso Single Blade". Een professionele lijn ontwikkeld door en voor Barbers.
Dit Proraso scheermes is van RVS met een heft gemaakt van Walnoothout met daarin het Proraso logo. Walnoothout is een natuurproduct, de kleur van dit heft kan hierdoor variëren.


Dit open scheermes voor verwisselbare mesjes is ideaal voor een comfortabele scheerbehandeling en het strak aanzetten van bakkebaarden, baarden, sikjes en verwijderen van nekharen. In dit barbermes passen single-edge half blades. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar double edge blades, moeten deze voor gebruik - in het paraffinepapier - doormidden gebroken worden. Op deze manier passen de mesjes als een 'half blade' in het barbermes. De mesjes zijn snel en veilig verwisselbaar en hoeven niet gescherpt te worden.


Dit Proraso barbermes is met de zorg ontworpen, geproduceerd en getest voor een superieure scheerbeurt.


 

Kenmerken Scheermes Proraso 400270

Lengte totaal: 165 mm
Gewicht: 45 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Onderhoud

Spoel na het scheren het scheermes grondig schoon met lauw warm water zodat alle zeepresten verdwenen zijn. Maak daarna het scheermes goed droog. Voor een extra lange levensduur adviseren wij om met regelmaat de Mühle onderhoudsolie te gebruiken.  

Tip

Berg gebruikte scheermesjes veilig op in de Feather bewaarbox of de bewaarbowl van Mühle.

Artikelnummer PRO-400270
Serie Nee
Merk Proraso Single Blade
Land Italië
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht Nee
Punt Nee
Hoogte lemmet Nee
Slijping Nee
Lemmet Nee
Heft Nee
Serratie Nee

Beschikbaarheid: In voorraad



U dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: