Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Edwin Jagger safety razor Diffusion 35
Zwart - R356CRSR

Eigentijdse stijlvolle safety razor met gesloten kam en 3-delige schroefsluiting. Ervaar het prettige gewicht en de fijne balans van dit stijlvol scheermes. De Edwin Jagger scheerkop geeft een glad scheerresultaat en is bijzonder vergevingsgezind. Geschikt voor ieder baardtype en een aanrader voor de beginnende nat-scheerder.


Het imitatie hoornen handvat vormt een mooi contrast met de helder verchroomde accenten. Het handvat van zwart edelkunsthars biedt veel grip en controle, ideaal voor een comfortabel, veilig en glad scheerresultaat.


Edwin Jager, wereldmarktleider van scheermessen en scheerkwasten, zet in op duurzaamheid en vakmanschap. De scheerproducten worden van de beste materialen gefabriceerd met respect voor de natuur. De Diffusion range is een van de hoogwaardige series van Edwin Jagger.


Deze safety razor wordt geleverd met een double edge blade.


Bijpassende scheerkwasten zijn ook verkrijgbaar.

Kenmerken Scheermes Edwin Jagger R356CRSR

Kam: Gesloten
Lengte Totaal: 105 mm
Lengte Handgreep: 65 mm
Gewicht: 110 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Onderhoud

Spoel na het scheren het scheermes grondig schoon met lauw warm water zodat alle zeepresten verdwenen zijn. Maak daarna het scheermes goed droog. 
Voor een extra lange levensduur adviseren wij om met regelmaat de Minerale onderhoudsolie te gebruiken op het schroefsysteem.

Tip

Berg gebruikte scheermesjes veilig op in de Feather bewaarbox.

Artikelnummer EJ84-R356CRSR
Serie Diffusion 35
Merk Edwin Jagger
Land Engeland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 110 gram
Punt Nee
Hoogte lemmet Nee
Slijping Nee
Lemmet Nee
Heft Nee
Serratie Nee

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.