Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Scheerkwast Atto Primo - Paardenhaar
  • Scheerkwast Atto Primo - Paardenhaar
  • Scheerkwast Atto Primo - Paardenhaar

Scheerkwast Atto Primo - Paardenhaar
Zwart - AT-64HBA

Een ergonomisch gevormde paardenharen scheerkwast met massief aluminium handvat van Atto Primo uit Italië.
Deze stijlvolle scheerkwast met matzwart handvat is voorzien van een volle paardenharen-borstelkop. De specifieke waaiervorm geeft deze scheerkwast een prettig, stevig masserend karakter. Het knippen van paardenharen maakt deel uit van het hygiënisch verzorgen van deze dieren. Deze paardenharen scheerkwast is samengesteld uit een mix van haren uit de manen en staart (50/50). Atto Primo verwerkt deze afgeknipte haren van Siciliaanse paarden volgens een speciaal procedé. Testen tonen aan dat deze haren tot 50% meer water opnemen dan andere paardenharen scheerkwasten. 
De van nature stevige haren geven een aantrekkelijke backbone, gecombineerd met comfortabele tips. Deze nagenoeg zwarte, gesteriliseerde paardenharen bezitten een flink opname vermogen van water. Een ideale eigenschap voor het optimaal prepareren van de baardharen op een comfortabele scheerbeleving. Paardenharen scheerkwasten produceren gemakkelijk een rijk scheerschuim uit zowel scheercrème als scheerzeep.  

De onmiskenbare ergonomische vorm van het massief aluminium handvat is ambachtelijk op de draaibank geproduceerd. De speciaal resistente satin-black-coating beschermt het aluminium en biedt – zelfs bij natte handen – uitstekend grip. Middels een tampografische techniek wordt het Atto Primo Beeldmerk met waterdichte – huidvriendelijke inkt op het handvat aangebracht.


De Atto Primo scheerkwast zit verpakt in een speciaal geprepareerde plexiglas bewaarkoker. Dit plexiglas is een materiaal dat het juiste compromis tussen kracht en elegantie biedt. De transparante materiaalkeuze staat voor het karakter van Atto Primo. Volledige transparantie waardoor de innovaties van het merk zichtbaar zijn. De openingen in de bodem en bovenzijde van deze bewaarkoker creëren een optimale ventilatie. Hierdoor kan de scheerkwast in deze koker drogen en bewaard worden. 

Kenmerken Atto Primo scheerkwast 64HBA

Haartype: Paardenhaar
Doorsnede haar: 28 mm
Doorsnede handvat: 40 mm
Hoogte totaal: 116 mm
Hoogte handvat: 58 mm
Gewicht: 95 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer AP-64HBA
Serie Nee
Merk Atto Primo
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Italië

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: