Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Scheerkwast Atto Primo - Varkenshaar
  • Scheerkwast Atto Primo - Varkenshaar
  • Scheerkwast Atto Primo - Varkenshaar

Scheerkwast Atto Primo - Varkenshaar
Gold - AT-64PNBA

Een ergonomisch gevormde varkensharen scheerkwast met massief aluminium handvat van Atto Primo uit Italië.
Deze stijlvolle scheerkwast is voorzien van een volle varkensharen borstelkop. De specifieke waaiervorm geeft deze scheerkwast een prettig, stevig masserend karakter. Wanneer de punten van deze ongebleekte varkensharen na enig gebruik splijten, ontstaat de zogenaamde bles. Hierdoor wordt deze modern gestylde scheerkwast bijzonder effectief en comfortabel. De speciaal geselecteerde en geprepareerde Italiaanse varkensharen produceren gemakkelijk een rijk scheerschuim voor een prettige scheerbeleving. Testen tonen aan dat deze haren tot 50% meer water opnemen dan andere varkensharen-scheerkwasten.

De onmiskenbare ergonomische vorm van het massief aluminium handvat is ambachtelijk op de draaibank geproduceerd. De speciaal resistente satin-gold-coating beschermt het aluminium en biedt - zelfs bij natte handen - uitstekend grip. Middels een tampografische techniek wordt het Atto Primo beeldmerk met waterdichte – huidvriendelijke inkt op het handvat aangebracht.

De Atto Primo scheerkwast zit verpakt in een speciaal geprepareerde plexiglas bewaarkoker. Dit plexiglas is een materiaal dat het juiste compromis tussen kracht en elegantie biedt. De transparante materiaalkeuze staat voor het karakter van Atto Primo. Volledige transparantie waardoor de innovaties van het merk zichtbaar zijn. De openingen in de bodem en bovenzijde van deze bewaarkoker creëren een optimale ventilatie. Hierdoor kan de scheerkwast in deze koker drogen en bewaard worden. 

Kenmerken Atto Primo scheerkwast Gold 64PNBA

Haartype: Varkenshaar
Doorsnede haar: 26 mm
Doorsnede handvat: 40 mm
Hoogte totaal: 122 mm
Hoogte handvat: 58 mm
Gewicht: 98 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer AP-64PNBA
Serie Nee
Merk Atto Primo
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Italië

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: