Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Scheermes Focus RVS
Spotted White
R21-2

De Focus shavette is ontworpen en geproduceerd voor de professionele barbier en intensieve gebruiker.
De solide constructie en bijzonder fijne balans bieden je de optimale eigenschappen voor een comfortabele scheerbeleving. Door de ruimere maatvoering is deze straight razor ook geschikt voor gebruikers met grotere handen. We ontvangen veel positieve reacties van de gebruikers van dit scheermes met volledig roestvrijstalen heft en lemmet. De finish van het lemmet en de afwerking in Spotted White van het heft geven dit mes een aantrekkelijke en stoere uitstraling.
Dit barbermes is ideaal voor een comfortabele scheerbehandeling, het strak aanzetten van bakkebaarden, baarden en sikjes, en het verwijderen van nekharen.


Gebruik in dit Focus-barbermes bij voorkeur single-edge half blades. Wanneer uw kiest voor double edge blades, moeten deze voor gebruik - in het paraffinepapier - doormidden gebroken of geknipt worden. Op deze manier passen de mesjes als een 'half blade' in het barbermes. De mesjes zijn snel en veilig verwisselbaar door middel van een handig schuifmechanisme. De blades hoeven niet te worden gescherpt.


Focus scheermessen zijn in Italië met grote zorg ontworpen, geproduceerd en getest, voor een superieure scheerbeurt.

Scheermes Shavette - Barbermes
Kleur Wit
Lengte 112 mm
Gewicht 43 gram
Merk Focus
Land Italië
Artikelnummer R21-2
EAN 8029031010224
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.