Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.

Scheermes Focus RVS
Metal Wood
R21-6

De Focus shavette is ontworpen en geproduceerd voor de professionele barbier en intensieve gebruiker.
De solide constructie en bijzonder fijne balans bieden je de optimale eigenschappen voor een comfortabele scheerbeleving. Door de ruimere maatvoering is deze straight razor ook geschikt voor gebruikers met grotere handen. We ontvangen veel positieve reacties van de gebruikers van dit scheermes met volledig roestvrijstalen heft en lemmet. De finish van het lemmet en de afwerking in Metal Wood van het heft geven dit mes een aantrekkelijke en stoere uitstraling.
Dit barbermes is ideaal voor een comfortabele scheerbehandeling, het strak aanzetten van bakkebaarden, baarden en sikjes, en het verwijderen van nekharen.


Gebruik in dit Focus-barbermes bij voorkeur single-edge half blades. Wanneer uw kiest voor double edge blades, moeten deze voor gebruik - in het paraffinepapier - doormidden gebroken of geknipt worden. Op deze manier passen de mesjes als een 'half blade' in het barbermes. De mesjes zijn snel en veilig verwisselbaar door middel van een handig schuifmechanisme. De blades hoeven niet te worden gescherpt.


Focus scheermessen zijn in Italië met grote zorg ontworpen, geproduceerd en getest, voor een superieure scheerbeurt.

Kenmerken Scheermes Focus R21-6

Lengte totaal: 150 mm
Gewicht: 43 gram
Heft: RVS - Metal Wood
Lemmet: RVS 

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer R21-6
Serie Nee
Merk Focus
Land Italië
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Punt Nee
Hoogte lemmet Nee
Slijping Nee

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: