Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Spanriem XL dubbelzijdig Dovo
  • Spanriem XL dubbelzijdig Dovo

Spanriem XL dubbelzijdig Dovo

Dovo spanriem van Russisch kalfsleder voor het polijsten en scherpen van het open scheermes.
De afmetingen zijn royaal: 2050 x 46 mm en een werkbare zone van 1800 x 46 mm op ultra premium leder. De afwerking en gebruisvriendelijkheid ervaren we als superieur. Deze spanriem is te gebruiken in combinatie met alle varianten spanriempasta voor zowel het koolstof- als roestvrijstalen lemmet.


Een spanriem is gemaakt voor het stroppen van je (scheer)mes. Een spanriem is een flexibele leren riem die je op spanning zet voordat je gaat stroppen. Tijdens het stroppen richt en polijst je de snede van je mes zodat kleine krasjes en braampjes - ontstaan tijdens het scheren – verdwijnen. Het mes hervindt hernieuwde scherpte. Zet de riem onder spanning met het spansysteem door het handvat te draaien. De riem mag zeker niet te ver doorhangen voor een optimaal resultaat. De scheerriem wordt voornamelijk gebruikt door mannen die scheren met een open scheermes, maar kan ook prima gebruikt worden voor andere messen. Wij adviseren span- en scheerriemen van Dovo en Herald Solingen.

Artikelnummer 186210011
Serie Nee
Merk Dovo
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Duitsland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: