Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
 • Gentlemen's Tonic Derma Care Time Control Solution
 • Gentlemen's Tonic Derma Care Time Control Solution

Gentlemen's Tonic Derma Care Time Control Solution
Derma-Care Gentlemen's Tonic 30ml

Time Control Solution uit de Derma-Care serie van Gentlemen's Tonic vermindert de verschijning van fijne lijntjes en onregelmatige huidtinten.
Krachtige anti-oxidanten verfijnen en hydrateren de huid en stimuleren onze natuurlijk voorkomende interne anti-oxidanten. Verbetert de circulatie terwijl vitamine E de sporens van veroudering vermindert. Verjong je huid en uitstralingen gebruik Time Control Solution nu.
Aanbevolen voor alle huidtypen.

De werking van dit verzorgingsproduct
De kracht van dit Derma-Care verzorgingsproduct is de geavanceerde formule die bestaat uit •  Alpha-Lipoic Acid
  Een krachtig en natuurlijk anti-aging, anti-inflammatoire en anti-oxydant zuur. Heeft het vermogen vet en water op te lossen. Wetenschappelijk bewezen effectief in het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.  

 • Alistin-Amazing anti-age peptide
  Beschermt de componenten van de huid zoals het collageen tegen oxidatieve entiteiten zoals zonnestraling, vervuiling en fysieke stress. De huid blijft gezond, energiek en mooi. Alistin rekent af met ontsteking van weefsel en vermindert het samentrekken van de huid. Effectief bij het op peil houden van voeding- en afvalstoffen huishouding in de cellen via het interne milieu. Hierdoor wordt de uitdroging en het verlies van de huideigen elasticiteit voorkomen.  

 • Ascorbinezuur
  Helpt bij het vertragen van de productie van melanine. Hierdoor word de vorming van donkere vlekken/pigmentatie meestal veroorzaakt door beschadiging door de zon of hormonale afgeremd. Een effectieve anti-oxydant op een cellulair niveau stimuleert de collageenproductie. Effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.  


Gebruiksaanwijzing
Na het gebruik van de Hydro-reinigingsmiddel. Breng een kleine hoeveelheid product masserend met de vingertoppen aan op de huid. Kan zowel in de ochtend als de avond worden toegepast.

Inhoud: 30ml

Artikelnummer GT9324
Inhoud 30 ml
Serie Nee
Geurlijn Derma-Care
Merk Gentlemens Tonic
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Engeland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.