04-01-2017

1483522035_Gebruik-aftershave-balsem

Aftershave balsem

Bescherm je huid met een aftershave balsem

In de winter heeft je huid het zwaar te verduren. Het ene moment loop je buiten en trotseer je de droge snijdende wind, het andere moment is het nat en guur. Je gezicht komt boven je jas uit, waardoor deze onbeschermd is tegen de elementen. Vervolgens kom je thuis om je op te warmen bij de haard of de verwarming. Je huid gaat daardoor ruw, droog en geïrriteerd aanvoelen. Ook tijdens het scheren kun je hier last van hebben. Een oplossing voor dit probleem is eenvoudig: gebruik na het scheren een aftershave balsem.

Waarom een aftershave balsem?

Een aftershave balsem kalmeert, verzorgt en verfrist je huid na het scheren. Deze hydraterende werking zorgt ervoor dat eventuele scheerwondjes sneller genezen. Balsems bevatten daarom vaak geen alcohol. Het is bekend dat alcohol ontsmet en bacteriën dood, maar helaas droogt het je huid ook uit. Een goede aftershave balsem heeft dezelfde ontsmettende werking als alcohol. Je huid wordt verzorgd, verzacht en gehydrateerd. Lekker, zeker in de wisselende elementen van het winterseizoen.

Vaak bezitten aftershave balsems een minder sterke geurconcentratie. Sterk geparfumeerde balsems kunnen, zeker voor mannen die daar gevoelig voor zijn, leiden tot scheer-irritaties. Balsems sluiten de huidporiën na het scheren. Hierdoor is je huid beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Een goede balsem wordt snel door de huid opgenomen, zonder een plakkerig gevoel achter te laten. De verkoelende werking van aftershave balsems wordt als zeer prettig ervaren. Mogelijke scheerirritaties worden meteen weggenomen. Je huid voelt lekker fris en verzorgd! 

De juiste aftershave balsem voor u

Benieuwd naar het positieve effect van een balsem op jouw huid? Bij Scheersalon zijn aftershave balsems in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Wij bieden verschillende oplossingen voor ieder type huid. Herken jij je in de klachten van een geïrriteerde huid? Dan zijn de aankoop en het gebruik van een aftershave balsem aan te raden. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop.

Als je het lastig vindt het juiste product voor jouw huid te kiezen, twijfel dan niet en geef ons een belletje of stuur een mail. Wij adviseren je

 graag - Scheersalon helpt jouw huid de winter door! 

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!