Scheerset Mix & Match 

Met de mix & match scheersets van Mondial 1908 bied je jouw klanten een zeer uitgebreide keuze in scheersets, met een beperkte voorraadwaarde in je magazijn. Elk van de aangeboden producten sluit naadloos op elkaar aan. Zo bied je jouw klanten een breed scala 3-of 4-delige scheersets in ieders voorkeur qua design, samenstelling en materiaalkeuze.

Stap 1. De houder als basis

De houder is de basis van iedere scheerset, dit kan een 3-delige (houder, scheerkwast en scheermes) of 4-delige (de 3-deling + zeepbakje) scheerset zijn. Daarnaast maak je eenvoudig van jouw 3-delige set een 4-delige set wanneer je kiest voor een los zeepbakje. Zo bied je jouw klanten nog meer keuzemogelijkheden en houd je je voorraadwaarde op een acceptabel niveau. Kies hieronder de gewenste houder met of zonder zeepbakje.

Luxe Houder voor scheerkwast & scheermes
MO-ST-800

Log in om de prijzen te kunnen zien

Zeepbakje voor scheerset
MO-AB003

Log in om de prijzen te kunnen zien

Luxe Houder voor scheerkwast, mes & bowl
MO-ST-900

Log in om de prijzen te kunnen zien

Stap 2. Creëer gemakkelijk verschillende stijlen en scheeropties

Hieronder vind je alle scheermessen en scheerkwasten uit de mix & match van Mondial 1908, ze passen stuk voor stuk perfect in de bovenstaande houder. Creëer gemakkelijk verschillende stijlen en scheeropties die je aan jouw klanten kan aanbieden. De mogelijkheden zijn eindeloos, terwijl jouw magazijn niet volstaat met standaard scheersets!