Edwin Jagger


Samen met een aantal vakbekwame ambachtslieden uit Sheffield begon Neil Jagger in 1988 met het ontwerpen en vervaardigen van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader: Edwin Jagger. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van scheermessen, scheerkwasten en men’s grooming-producten.

Shavingpoint is de exclusieve vertegenwoordiger voor Edwin Jagger-producten binnen de Benelux. Zou jij deze Engelse kwaliteitsproducten graag willen aanbieden? Mogelijk kan jouw bedrijf behoren tot de selecte groep Edwin Jagger-retailers. Graag toetsen we de mogelijkheden en adviseren we je het juiste assortiment voor jouw klanten samen te stellen.

Gebruik onderstaande link om het huidige assortiment van Edwin Jagger in te zien. Graag tonen we je de collectie in onze showroom of een selectie van het assortiment op jouw bedrijfslocatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.


Scheerkwasten – handmade in Sheffield

Edwin Jagger zet in op duurzaamheid en vakmanschap. De scheerproducten worden van de beste materialen gefabriceerd met respect voor de natuur. Ambachtelijk geproduceerde scheerkwasten met synthetische haren ademen deze visie. Bij Edwin Jagger kies je voor diverse hoogwaardige en duurzame alternatieven zoals silvertip fibre en black fibre. Mist goed onderhouden staan deze voor een lange levensduur. Ook bevat het Edwin Jagger-aanbod enkele scheerkwasten met op duurzame wijze gewonnen dasharen.

Edwin Jagger brand

Ruime collectie safety razors

Edwin Jagger safety razors zijn populair bij mannen en vrouwen – de scheerkop is wereldvermaard om zijn gladde resultaat en bijzonder vergevingsgezinde karakter. Daardoor zijn deze scheermessen bijzonder geschikt voor beginnende natscheerders, voor de meer lastige lichaamszones, en voor elk haartype. Ervaar het prettige gewicht, de fijne balans en grip van dit stijlvol scheermes – verkrijgbaar met diverse handvatten die inspelen op mensen met grote handen, kleine handen, en alles daartussen. 

Edwin Jagger brand

Edwin Jagger brand

Scheer- en baardverzorging

Edwin Jagger biedt verzorgingsproducten voor de baard en die te gebruiken zijn vóór, tijdens en na het scheren. Het assortiment bevat een divers scala aan scheerproducten die geschikt zijn voor verschillende huidtypes, met uiteenlopende geurbelevingen. Voor de natscheerder kun je bij Edwin Jagger terecht voor preshave, scheerzeep (in navulbare bowl), scheercrème (in tube) en aftershave balsem. Baarddragers kiezen voor baardolie en baardshampoo om de baardharen én de onderliggende huid te verzorgen, zodat deze in optimale staat blijven. 

Edwin Jagger brand

Complete scheersets

Met een scheerset van Edwin Jagger tillen jouw klanten eenvoudig hun scheerbeleving naar een hoger niveau. Voor mensen die gewend zijn zich te scheren met cartridgesystemen zoals die van Gillette zijn er scheersets met een scheermes, scheerkwast en een houder die beiden combineert. Voor zij die op zoek gaan naar meer comfort biedt Edwin Jagger tevens scheersets waar een safety razor deel van uitmaakt. Scheersets zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en met verschillende subtiele kleurelementen. Het is de onopvallende eyecatcher van iedere badkamer!

Edwin Jagger brand

Heb je interesse om Edwin Jagger aan te bieden?

Zie jij Edwin Jagger-producten ook al staan in jouw showroom? Ben je ervan overtuigd dat Edwin Jagger jouw assortiment zal versterken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Edwin Jagger brand