Claus Porto

"Met hart en ziel gemaakte verzorgingsproducten uit Porto"
Claus Porto is de onwaarschijnlijke samensmelting van twee Europese identiteiten toen de Duitse heren Ferdinand Claus en Georges Schweder in 1887 hun zeep- en parfumfabriek ‘Claus & Schweder’ openden in het prachtige historische Porto. Zouden zij voorzien hebben dat hun merknaam ruim 130 jaar later uitgegroeid zou zijn tot een vooraanstaand schoonheids- en parfumhuis dat wij nu kennen onder de naam Claus Porto?

Shavingpoint is de exclusieve distributeur voor de producten van Claus Porto en Musgo Real binnen de Benelux. Zou jij deze Portugese kwaliteitsproducten graag in je assortiment willen opnemen? Mogelijk kan jouw bedrijf behoren tot de groep ‘selecte Claus Porto en Musgo Real retailers’. Graag toetsen we de mogelijkheden en adviseren we je het juiste assortiment voor jouw klanten samen te stellen. Wanneer opname binnen de regio mogelijk blijkt, passen we ook jouw account aan opdat alle Claus Porto en Musgo Real producten en info direct voor je zichtbaar zijn.

Gebruik de onderstaande link voor de Claus Porto merkbeleving en download-button om het actuele Claus Porto assortiment in te kunnen zien.

Claus Porto Brand
Claus Porto Brand