Claus Porto merkbeleving

De producten van Claus Porto zijn voorzien van een onmiskenbare huisstijl die je mee terugneemt naar de decadentie en glamour van de Belle Époque van Europa. De productie van het bedrijf heeft zijn oorsprong in een fabriek in hartje Porto. Nog steeds wordt gebruik gemaakt van de methoden, gereedschappen en kennis van toen voor de productie van de 99 tot 100% natuurlijke producten. 

Claus Porto is het bewijs dat een degelijke formule bestaansrecht heeft in zelfs de meest turbulente tijden. Ook tijdens twee wereldoorlogen wist Claus Porto zichzelf te handhaven zonder ooit aan authenticiteit in te boeten. Vier generaties en ruim 130 jaar later ontwikkelt het bedrijf zich nog steeds dagelijks als het gaat om ambachtelijk geproduceerde parfums en verzorgingsproducten, elk met een prachtig ontwerp en een unieke persoonlijkheid. 

In onze showroom in Eersel kun je zelf ervaren hoe een zorgvuldige presentatie van Claus Porto-producten optimaal tot z'n recht kan komen. Bezoek onze showroom en ruik, ervaar, bekijk en beleef dit prachtige merk. 

Claus Porto Brand

Geen artikelen zichtbaar in verband met merkexclusiviteit 

De Claus Porto-collectie is in al haar volledigheid enkel zichtbaar voor toegekende, geselecteerde verkooprelaties. Deze prachtige geur en verzorgingsproducten – in al haar luxe verpakkingsvormen – kunnen ook jouw assortiment verrijken wanneer je locatie niet conflicteert met andere verkooppunten. Wil je meer zien en weten van dit  prachtige Portugese merk met een rijke historie vanaf 1887? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de complete collectie? Open dan de Claus Porto catalogus.

Bekijk hier de catalogus

Musgo Real-collectie

De Musgo Real collectie werd gelanceerd in 1936 en zijn nog steeds een klassieker die al generaties lang in Portugese huizen te vinden is. De collectie behoudt haar mannelijke esthetiek, en is verkrijgbaar in vier verschillende geuren, die de rijkdom van hun oorspronkelijke formules hebben behouden. Elke lijn is samengesteld uit ingrediënten zoals lanoline, glycerine, sheaboter en walnootolie, om de huid te hydrateren en een aangename, maar gladde scheerbeurt te garanderen. De collectie omvat zepen, scheercrème en scheerzepen, aftershave, pre-shave olie en colognes.

Deco-collectie

De Deco-collectie maakt een statement met zijn charmante etiketten, uit de rijke archieven van Claus Porto. Deze patronen zijn geïnspireerd op de ontwerpen die eind 19e en begin 20e eeuw beroemd werden. Elk van de 10 lijnen vertegenwoordigt een andere geur, gemaakt van ingrediënten uit het weelderige landschap van Portugal. Eerst gelanceerd als een collectie zepen verrijkt met shea-olie, is het assortiment gegroeid en biedt nu een grote verscheidenheid aan producten, van hand- en lichaamscrèmes, tot kaarsen en huisverspreiders. Een collectie die zijn moderniteit krachtig bevestigt, maar tegelijkertijd de historische essentie en de kernwaarden van Claus Porto behoudt.

Classico-collectie

De Classico-zepen weerspiegelen de essentie van Claus Porto en zijn 19e eeuwse erfgoed: met de hand verpakt en afgewerkt met een lakzegel die met de hand wordt aangebracht, worden deze zepen gepresenteerd in verpakkingen die de vintage beelden van het merk vertegenwoordigen, en die patronen en architecturale stijlen oproepen die we door de jaren heen in Portugal hebben aangetroffen. 

De Classico-collectie bestaat uit 16 hydraterende zepen die pistache- en mango-olie vermengen met een overvloed aan geuren. Met hun ingewikkelde, in het oog springende verpakkingen zijn het perfecte geschenken. Deze zepen zitten ook in geschenkdozen, die de zepen presenteren als kostbare, kleurrijke juwelen.

Agua de Colonia-collectie

Dit is het verhaal van een reis, een reis door de geurende landschappen van Portugal. Geurend naar dennenbossen die worden beroerd door de zeebries, sinaasappel- en citroennoten, granieten steden, tropische tuinen en door de zon verbrande kruidenvelden. Het is ook een tijdreis die de 130-jarige geschiedenis verkent van Claus Porto als een merk dat exquise parfums creëert. De aqua de Colonia collectie werd gecreëerd door parfumeur Lyn Harris na een reis door Portugal op zoek naar geuren die de schoonheid van dit land zouden vangen.

Contacteer ons voor meer Claus Porto informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over het merk Claus Porto en zijn producten? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen snel contact met je op. 

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *