Musgo Real

"Even weg uit de zorgen van alledag met Musgo Real"
Musgo Real werd in de woelige jaren ’30 opgericht door Claus Porto als een echt mannen verzorgingsmerk. Het was 1936 – de wereld was nog maar amper hersteld van de Eerste Wereldoorlog voordat er wereldwijd nieuwe spanningen ontstonden. Er heerste werkloosheid, financiële twijfels, en de vuren van nationalisme laaiden weer op. Musgo Real bood soelaas in deze onzekere tijden. Sinds het ontstaan van het Musgo Real, is het bestaansrecht van het merk nooit afgenomen – behoefte aan degelijke verzorgingsproducten voor de man zijn immers tijdloos.

Shavingpoint is de exclusieve distributeur voor de producten van Claus Porto en Musgo Real binnen de Benelux. Zou jij deze Portugese kwaliteitsproducten graag in je assortiment willen opnemen? Mogelijk kan jouw bedrijf behoren tot de groep ‘selecte Claus Porto en Musgo Real retailers’. Graag toetsen we de mogelijkheden en adviseren we je het juiste assortiment voor jouw klanten samen te stellen. Wanneer opname binnen de regio mogelijk blijkt, passen we ook jouw account aan opdat alle Claus Porto en Musgo Real producten en info direct voor je zichtbaar zijn.

Gebruik de onderstaande link voor de Claus Porto & Musgo Real merkbeleving en download-button om het assortiment in te kunnen zien.

Musgo Real sfeer
Musgo Real sfeer