29-03-2017

Cella Milano blog-web

Cella Milano, Italiaans scheren uit 1899

Cella, voordelig scheren met Italiaanse klasse

Er is geen betere test met betrekking tot kwaliteit dan ​​de tand des tijds. Cella ‘Crema da Barba’ slaagt hierin, met vlag en wimpel. De formule voor Cella is vanaf de introductie in 1899 vrijwel onveranderd gebleven. Dit Milanese scheerproduct is de favoriet van vele Italiaanse meester-barbiers en kent wereldwijd een trouwe schare gebruikers. Zij appreciëren de heerlijk schuimende scheerzeep met de warme zoete geur van amandel- en kokosolie.

Scheerproducten

Cella heeft na jarenlang onderzoek het assortiment scheerproducten uitgebreid met een brushless precisie scheercrème, pre-shave, aftershave-balsem, en aftershave-lotion. De zacht frisse geur van deze nieuwe producten is erg aangenaam en bezit een ander geurkarakter dan de welbekende amandel scheercrème van Cella Milano.

Baardverzorging

Ook in Italië bezit de baard een prominente plek in het straatbeeld. Cella biedt de baarddragers een sterk reinigende en verzorgende 2-in-1 baardshampoo en zeer hoogwaardige baardolie met toevoeging van argan-olie. Uniek is de Hyiënic Gel. Deze antibacteriële baardgel reinigt en ontgeurt op eenvoudige wijze de baard, zonder uitspoelen. De Hygiënic Gel en andere baardverzorgingsproducten bezitten een subtiel kruidige geur van jeneverbes en kaneel.

Cella Extra Extra Purissima

Cella, voordelig geprijsde scheerproducten uit Milaan, Italië sinds 1899. 
Let op, in april komen er twee producten van Cella Milano in de weekaanbieding van Scheersalon.
Pak dus mee dat extra voordeel!


 

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Hoofd scheren

Of je nu weinig haar hebt en je kaalheid omarmt of omdat je het gewoon stoer vindt, het scheren van je hoofd is een persoonlijke keuze die al door veel mensen met tevredenheid is gemaakt. Je hoofd kaalscheren doe je zo! Lees verder >

Scheermes handbagage

Ontdek wat wel en niet mee mag in je handbagage als het gaat om scheermessen en andere scheerbenodigdheden. Zo zorg je ervoor dat je jezelf ook op jouw reisbestemming comfortabel glad kunt blijven scheren!