04-06-2024

1503662395_Toscaanse-beleving-web

De 6 Classic scheerzepen van Mondial 1908 - wereldmerk uit Florence

Dat Florence tot één van de mooiste steden van Italië behoort hoef ik je wellicht niet te vertellen als je deze bakermat van de renaissance ooit bezocht hebt. Florence – La Bella– zoals het ook liefkozend benoemd wordt, was in de renaissanceperiode een belangrijk artistiek, cultureel, commercieel en politiek centrum van Italië. Een status in belangrijke mate gecreëerd door de Medici – een bankiersfamilie met grote macht in de periode van de 15e tot de 18e eeuw.

Mondials Flagstore

In de wijk Oltrarno, in de directe omgeving van Medici’s monumentale erfgoed, vind je ambachtelijke werkplaatsen en prachtige winkeltjes met authentiek koopwaar. Mondial’s Gentlemen's Barber Salon – de Mondial 1908 Flagstore – bevindt zich in Borgo San Jacopo, een van de oudste straten van Florence in de directe nabijheid van de Ponte Vecchio.

Het is hier waar de traditionele waardes van het authentiek scheren niet uit het oog verloren zijn. Je kunt er kennismaken met het ultieme scheercomfort wat de fraaie scheer- en verzorgingsproducten van Mondial 1908 jou kunnen bieden. In deze luxe omgeving kun niet enkel de prachtige ambachtelijk geproduceerde producten bekijken, maar ook ervaren. Neem hiervoor plaats in de barbiersstoel met uitzicht op het Palazzo della Signoria en de Ponte Vecchio. Heerlijk is het om in deze luxe setting een scheerbeurt te ervaren als een waar Mondial 1908 wellness moment.

Sluit je ogen en waan je terug in Italiaanse sferen
Mogelijk denk je, net als ikzelf, met regelmaat terug aan die zonnige en fascinerende vakantiebestemming die je in je hart gesloten hebt. Herken je dit gevoel? Wij bezitten de producten waarmee je dit vakantiegevoel weer terug kunt halen. Maak kennis met de zes Classic Shaving Creams van Mondial 1908.

Ontdek het genot van aroma-therapeutisch scheren

Ons reukorgaan is het zintuig dat herinneringen kan oproepen. De herkenning van een geur kan je wegvoeren naar een andere tijd, een andere plaats, en de mooie herinneringen die je eraan koestert. De Classic scheerzepen van Mondial 1908 bezitten herkenbare geuren die je meenemen naar mooie herinneringen. Het romig en comfort brengende scheerschuim wat je produceert met deze scheerzepen, verweeft Italiaans vakmanschap met een wereldse geur. Sluit je ogen en waan je weer even op vakantie!Mandarino e Spezi

Deze traditional scheercrème, geproduceerd volgens Mondials eeuwenoude receptuur, is geparfumeerd met de uitgesproken geur van Mandarijn & Kruiden. Geniet van het fascinerend en tegelijkertijd vitaal aroma dat energie en passie uitstraalt.

De geurcombinatie van mandarijn en specerijen is er een van harmonie en passie. Ervaar hoe zoete mandarijngeur samensmelt met de kruidige geuren van kaneel en peper. Samengesteld met kostbare natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Geniet van deze exotische geur tijdens het scheren, waardoor het scheren een gewoonweg heerlijke ervaring wordt met een fluweelzachte huid als resultaat.


Bekijk Mandarin & Spices >

Scheerzeep Mandarin Spices


Tabacco Verde

Deze traditional scheercrème, geproduceerd volgens Mondial’s eeuwenoude recept, is onmiskenbaar geparfumeerd met groene tabak. Heerlijk is het om deze aangenaam energieke geur, die wordt gewonnen uit gefermenteerde tabaksbladeren, tijdens het scheren te kunnen ervaren.

Het mannelijk aroma van groene tabak bezit een sensuele aantrekkingskracht. Deze geur blijkt, in de combinatie met de houtachtige ingrediënten, bijzonder charismatisch. Deze scheerzeep is geformuleerd met kostbare natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Geniet van het scheercomfort en ervaar jouw verrassend fluweelzachte huid na de scheerbeurt.


Bekijk Green Tabacco

Scheerzeep Green Tabacco


Bergamotto Neroli

Ook deze klassieker onder de traditional scheercrèmes is geproduceerd volgens Mondials eeuwenoude receptuur. De uitgesproken geur van bergamot en neroli is een uitstekend elixer voor een blijmoedig ochtendgevoel. Deze scheerzeep is geformuleerd met kostbare natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De beloning, na een heerlijke scheerbeurt, is een fluweelzachte huid.

De essentie van bergamot wordt verkregen door het uitpersen van de onrijpe vrucht. Het zonnige aroma verlicht emotionele spanningen, bevordert het zelfvertrouwen en stimuleert het innerlijke energieniveau. Dit geurkarakter heeft een revitaliserende werking op de psyche. Neroli wordt als een essentiële olie uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom verkregen – populair is de zoete, honingachtige geurnoot die subtiel ervaren wordt.


Bekijk Bergamot & Neroli

Scheerzeep Bergamot & Neroli


Zagara

Ervaar deze traditional scheercrème geproduceerd volgens Mondials eeuwenoude receptuur. Zagara is een uitgesproken geur, een genots-elixer wat wordt gewonnen uit sinaasappel- en citroenbloesem. Deze scheerzeep is geformuleerd met kostbare natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Zagara is een volle en levendige geur, waarin rijpe en evenwichtige petit grain, gecombineerd wordt met de charme van jasmijnbloemen en een vleugje rozengeur. Jouw receptuur voor gemoedsrust. Geniet van het scheercomfort en ervaar jouw verrassend fluweelzachte huid na de scheerbeurt.


Bekijk Zagara

Scheerzeep Zagara


Sandalo

Ook deze klassieker onder de traditional scheercrème is geproduceerd volgens Mondials eeuwenoude receptuur. Geparfumeerd met de uitgesproken geur van sandelhout - een van de traditionele en gewaardeerde geuren binnen de scheerwereld. Deze scheerzeep is geformuleerd met kostbare natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Jouw beloning, na een heerlijke scheerbeurt, is een fluweelzachte huid.

Het aroma van sandelhout bevat oosterse essenties. Het stimuleert de zintuigen, maakt je meer alert en verhoogt je creatieve vermogen. Het verfijnt houtachtige geurkarakter helpt fysieke spanningen verlichten en depressie en lusteloosheid bestrijden.


Bekijk Sandalo

Scheerzeep Sandalo


Mandorla

Deze klassieker behoort tot Italiaans oudste geurkarakters en is geproduceerd volgens Mondials eeuwenoude receptuur voor Traditional Shaving Cream. De kenmerkende amandelgeur neemt je mee naar de charme van vervlogen tijden. Deze scheerzeep bevat kostbare natuurlijke ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Geniet van een comfortabele scheerbeurt en een fluweelzachte huid nadien.

Het gebruik van etherische amandelolie kent een eeuwenlange traditie in Italië. Amandelolie heeft een verzachtende en kalmerende werking en een opmerkelijk verzorgend huideffect.


Bekijk Mandorla

Scheerzeep MandorlaEtherische, exotische scheerzeep

Deze traditionele semi-harde scheerzepen worden verrijkt met de fijnste - veelal Italiaanse - etherische oliën. Deze worden verkregen uit natuurlijke ingrediënten. Etherische olie zorgt voor een authentieke, eerlijke geurbeleving op natuurlijke basis. Met de Crema da Barba serie creëer je gemakkelijk een fijne olie-achtige schuimlaag op jouw huid. Hierdoor zal het scheermes soepel over de huid glijden met minimale weerstand van jouw baardharen. Geniet van deze natuurlijke scheerzepen met onovertroffen klassieke geuren.

Deze zes geurvarianten zijn verkrijgbaar in een prachtige kunststof design bowlduurzame refill verpakkingen en handige travel verpakking. Over de bijzondere geuren kunnen we zeggen; Sluit je ogen en waan je terug in Italiaanse sferen – dat overheerlijke La Bella Italia.

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!