18-04-2017

1492583652_Baarverzorging

Ga een stapje verder om je baard te verzorgen

Cella Milano heeft iets bijzonders voor je

Je zorgt goed voor je baard, want dat doe je ook voor je hoofdharen. Verzorging gaat verder dan trimmen, scheren en knippen - hoe langer de baard, hoe meer dat geldt. Cella Milano, al ruim een eeuw een van de meest toonaangevende merken op het gebied van scheren, heeft een bijzonder (wij durven zelfs te zeggen: uniek) product waarmee je nog een stapje verder kunt gaan om je baard te verzorgen.

Hygiënische gel, maar dan voor je baard

In je dagelijkse lichaamsverzorging speelt desinfectering een belangrijke rol. Met name handcrème of -zeep heeft vaak een desinfecterende werking. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar verkouden wordt of de griep krijgt vanwege rondslingerende bacillen. Je handen komen iedere dag met tal van oppervlakken in aanraking, dus is het belangrijk dat ze goed beschermd zijn.

Voor je baard is dat eigenlijk niet anders. Niet doordat die met veel oppervlakken in aanraking komt, maar omdat bacillen zich makkelijk tussen je baardharen kunnen nestelen. En juist daarom heeft Cella Milano een product ontwikkeld, uniek in z’n soort: hygiënische gel, voor je baard.

Met trots presenteren wij…

… Cella Milano beard hygenic gel! Je moet er nu maar even applaus bij denken, want wij worden zó blij van dit product dat we er zelfs een heel artikel aan wijden. Deze hygiënische baardgel is uniek in zijn soort, in dat hij een desinfecterende werking heeft. Daarnaast heeft hij een subtiel frisse kruidige geur van jeneverbes en kaneel die bovendien vervelende geurtjes bestrijdt. Het fijne is dat je hem niet uit hoeft te spoelen, omdat hij gewoon intrekt terwijl je hem in masseert.

Daar waar baardolie de baard verzorgd en hydrateert, is hygienic gel met zijn desinfecterende werking een goede aanvulling voor je baardverzorgingsritueel. Daarom blinkt de Cella Milano beard hygienic gel wat ons betreft uit.

Baard Hygiene gel Cella Milano

Cella Milano - een all-time favorite

Er is geen betere test voor kwaliteit dan de tanden des tijds. Cella Milano beheerst de traditie van het scheren en de welkome magie van de barbershops en brengt dat alles samen in een productlijn die even traditioneel als modern is. Cella Milano is ontstaan uit de passie en het vakmanschap van meester-parfumeurs en -zeepmakers. Het resultaat is een reeks producten die door de jaren heen altijd relevant is gebleven, en telkens wordt aangevuld met de nieuwste producten. Nooit wordt vergeten waar dit merk voor staat: passie, vakmanschap en traditie. Als er een nieuw product verschijnt, zoals deze hygienic gel, dan wéét je gewoon dat het goed moet zijn. De naam Cella Milano draagt een product immers niet zomaar.

Probeer hem nu zelf! Deze week (van 21-27 april) is de Cella Milano beard hygienic gel in de weekaanbieding bij Scheersalon!

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!