16-01-2020

16-01-2020_1-web

Maak kennis met Fitjar Islands

Noorse schoonheid in verzorgingsproducten gevangen

De producten van het jonge en ambitieuze Noorse merk Fitjar Islands hadden we eind vorig jaar al aan ons assortiment toegevoegd, maar aan het begin van het nieuwe jaar komen ze écht als geroepen. Ben jij dit jaar ook begonnen door beter op je leefgewoontes te letten? Eet je bewust minder of helemaal geen vlees? Vaker sporten, of vaker met de fiets? Trek die goede gewoontes dan door in je verzorgingsproducten. Kies jij ook voor Fitjar Islands?

Fitjar Islands: 100% vegan

Het kleine kuststadje Fitjar is omringd door al het moois dat de Noorse natuur te bieden heeft. Een haven van rust die tussen Fitjar en de woelige onvoorspelbare Noorse wateren staat; uitgestrekte gletsjers en fjorden, rijke bebossingen, en de stille bergpieken die daar bovenuit torenen.

Het is dan ook een logisch gevolg dat Fitjar Islands deze natuurlijke inspiratie in alle opzichten doorvoert in zijn producten. (Bijna) alle producten van dit merk zijn namelijk 100% vegan! Dat wil dus zeggen: géén kunstmatige toevoegingen zoals parabenen en kleurstoffen – wél natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën, en de liefde van handgemaakte verzorgingsproducten. Fitjar Islands werkt met respect voor de natuur en zo ook met respect voor jouw huid.

Natuurlijke verzorging

Het assortiment van Fitjar Islands bestaat uit producten die deze natuurlijke ervaring integreren in jouw scheer- of verzorgingsritueel. Vriendelijk voor jouw huid én een bewuste keuze voor het milieu!

Probeer bijvoorbeeld de unieke en geurloze stubble softener als preshave die je huid reinigt en voorbereidt op het scheerritueel. Verzacht je baardharen effectief door een rijk en romig scheerzeep te maken met vaste scheerzeep, of gebruik de geurloze Holme scheercrème. De scheerzeep in bowl is bovendien navulbaar, dus je doet ook langer met je verpakking! Als je hem niet langer wilt gebruiken kan hij als plastic gerecycled worden. Na het scheren gebruik je een aftershave cooling gel om jouw huid weer te kalmeren met een verkoelend en verzorgend karakter, of een aftershave moisturiser (het enige product van Fitjar Islands dat níet 100% vegan is) die jouw huid intens verzorgt en hydrateert met de nazorg die je van een aftershave gewend bent. In je dagelijkse verzorgingsritueel passen de facial cleansing bar en de everyday moisturiser bijna vanzelfsprekend.

Modern ambachtelijk

Fitjar produceert deze producten alleen in kleine batches om zo alleen de allerhoogste kwaliteit te garanderen op een wijze die modern én ambachtelijk is. Dat is het beste voor de Noorse natuur en daarmee ook voor jouw huid – of die nu normaal, droog of juist gevoelig is.

Meer weten over Fitjar Islands? Bekijk dan eens de merkpagina en laat je overtuigen. Voeg woord bij daad als het gaat om jouw goede voornemens en kies voor Fitjar Islands!

RECENTE ARTIKELEN


Filter