14-02-2017

1487081175_Osma-Tradition-scheerproducten-

Nieuw - Osma Tradition

Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk

Osma maakt al sinds 1957 onderscheidende producten ten behoeve van authentiek nat scheren. Dit Franse merk staat bekend om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Osma blinkt uit in authenticiteit en elegantie. Deze eigenschappen komen het beste naar voren in de Osma Tradition productlijn.

Osma Tradition is een complete scheerlijn met daarnaast ook producten voor baard- en gezichtsverzorging. Door het frisse karakter en de subtiele geurbeleving kun je deze producten uitstekend combineren met of gebruiken naast je eigen parfum of eau de toilette. Vandaar dat mannen, ook met een gevoelige huid, kiezen voor dit merk.

Osma Tradition gaat terug naar de basis van het scheren. Gewoon, lekker comfortabel en glad. Maak van jouw dagelijkse scheerbeurt een ervaring waar je telkens weer naar uitkijkt en kies voor Osma.


Osma Tradition scheerproducten

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Hoe verzorg je een kaal hoofd

De verzorging van je kale hoofdhuid meer omvat dan alleen maar het scheren van je hoofdhaar. Heb jij alle onderdelen voor de verzorging van je kale hoofdhuid in jouw routine opgenomen?

Hoofd scheren

Of je nu weinig haar hebt en je kaalheid omarmt of omdat je het gewoon stoer vindt, het scheren van je hoofd is een persoonlijke keuze die al door veel mensen met tevredenheid is gemaakt. Je hoofd kaalscheren doe je zo! Lees verder >