14-02-2017

1487081175_Osma-Tradition-scheerproducten-

Nieuw - Osma Tradition

Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk

Osma maakt al sinds 1957 onderscheidende producten ten behoeve van authentiek nat scheren. Dit Franse merk staat bekend om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Osma blinkt uit in authenticiteit en elegantie. Deze eigenschappen komen het beste naar voren in de Osma Tradition productlijn.

Osma Tradition is een complete scheerlijn met daarnaast ook producten voor baard- en gezichtsverzorging. Door het frisse karakter en de subtiele geurbeleving kun je deze producten uitstekend combineren met of gebruiken naast je eigen parfum of eau de toilette. Vandaar dat mannen, ook met een gevoelige huid, kiezen voor dit merk.

Osma Tradition gaat terug naar de basis van het scheren. Gewoon, lekker comfortabel en glad. Maak van jouw dagelijkse scheerbeurt een ervaring waar je telkens weer naar uitkijkt en kies voor Osma.


Osma Tradition scheerproducten

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!