02-06-2017

1496393648_Parker-varian-adjustable

Nieuwe stap in scheerevolutie

Maak kennis met de Parker Variant Adjustable safety razor

Het was Charles Darwin die eeuwen geleden het idee van evolutie introduceerde. Dat iets zichzelf ontwikkelt, of wordt ontwikkeld, tot iets beters. De nieuwste safety razor van Parker is de Variant Adjustable: de logische ontwikkeling van alles dat eraan voorafging – een fantastische variant op wat je gewend bent van je safety razor.

Nóg persoonlijker

Gebruik jij al een safety razor? Ja? Dikke kans dat dat is omdat je houdt van een comfortabele scheerbeurt, en omdat je in de keuze van je scheermesjes jezelf kunt scheren zoals jij dat blieft. De Parker Variant Adjustable gaat nog een stapje verder, door jou ook de mogelijkheid te geven om de scheerintensiteit aan te passen. Dit doe je met het draaiwiel aan de onderkant van het handvat, dat tevens dienstdoet als het wieltje waarmee je de topplaat losdraait om een verwisselbaar mesje te kunnen plaatsen. Pas jouw scheerervaring naar wens aan op basis van de dikte en lengte van je baardharen, je huidtype, je ervaring, en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur.

Het wieltje is net zoals het handvat en de scheerkop voorzien van een satin chromed coating. Deze speciale toplaag geeft het mes een no-nonsense uitstraling en geeft een zijdezachte touch op jouw huid. De grip die het handvat je biedt zorgt ervoor dat je ook met handen die nat zijn of onder het zeep zitten nooit de controle over je scheermes verliest. Ook de uitstekende balans draagt bij aan een scheerbeurt om ‘u’ tegen te zeggen.

Parker Variant Adjustable Safety Razor


Robuust en subliem scheren

De Parker Variant Adjustable is een two-part double-edged safety razor met een handvat dat wat langer en zwaarder is dan de meeste safety razors. Een robuust scheermes, leverbaar in twee varianten, de satin chrome - en de two tone variant in grafiet met satin chrome finish. Het scheermes met sublieme vormgeving is feilloos gecombineerd met ultiem scheercomfort en een strak scheerresultaat.

Je zou bijna vergeten dat je je aan het scheren bent, zó zacht voelt de Parker Variant Adjustable aan op je huid. Je hoort enkel het afsnijden van de haren. Dat is toch prachtig?

Scheersalon stelt aan je voor…

We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen van dit bijzondere product dat hier voor onze neus ligt. De beste manier om het te ervaren is door het zelf te zien. Bekijk daarom het presentatiefilmpje van deze safety razor, gemaakt door onze barbier Jeroen.

 

 

RECENTE ARTIKELEN


Filter
My-Blades Platinum blog header

Ook de double- en single edge blade industrie denkt actief na over eco-vriendelijke productiemethodes. Waar de ene producent haar theorieën nog moet omzetten naar de praktijk, is een kleine internationale startup de eerste duurzame scheermesjes aanbieder.

Hoe verzorg je een kaal hoofd

De verzorging van je kale hoofdhuid meer omvat dan alleen maar het scheren van je hoofdhaar. Heb jij alle onderdelen voor de verzorging van je kale hoofdhuid in jouw routine opgenomen?