Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Cella Milano Baardborstel

Cella Milano Baardborstel
Nylon

Cella Milano baardborstel. Essentieel voor het modeleren en ontwarren, de dagelijkse verzorging van baard en snor.


De mix van nylon- en wildzwijnen haren ontwarren zelfs de meest volle en lange baard. De huid wordt door de haren gestimuleerd wat de doorbloeding plaatselijk activeert en zorgt voor een gezonde groei van de baardharen. Huidschilfers en losse haren worden met deze baardborstel verwijderd. Het natuurlijke talg en gebruikte verzorgingsproducten worden van aanzet tot punt verdeelt, voor een gezonde en verzorgde baard en huid. 


Het ergonomisch gevormde handvat is gemaakt van hoogwaardig gecertificeerd essenhout, behandeld met lijnolie. Het compacte, handzame formaat biedt veel grip en vraagt weinig ruimte in de toilettas of wanneer je hem dagelijks bij je draagt.


100% ambachtelijk geproduceerd in Italië.

Afmetingen: 87 x 47 x 38mm (L x B x H)

Gewicht:      43 gram

Haartype:    Nylon / wildzwijnenhaar

Haarlengte: 20mm

Afmetingen zijn bij benadering

Borstel uw baard regelmatig van aanzet tot punt. Bij een lange baard adviseert Scheersalon de baard in kleinere vlakken af te delen zodat de haren de huid kunnen masseren, waardoor alle baardharen geborsteld worden.

Reinig de baardborstel regelmatig met handwarm water en zeep. Laat de borstel op een droge plaats met de haren naar benden gericht langzaam drogen.

Merk Cella Milano
Land Italië
Artikelnummer CM-57090
EAN 8001117570907
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.