Baardborstel met handvat - Wildzwijnhaar - maat S
Beards Grooming

Compacte baardborstel van Beards Grooming met ergonomisch handvat. De ideale baardborstel voor een mooie, gezonde en verzorgde baard, snor en onderliggende huid. De Beards Grooming baa... Lees meer

Log in om de prijzen te kunnen zien

Omschrijving

Compacte baardborstel van Beards Grooming met ergonomisch handvat. De ideale baardborstel voor een mooie, gezonde en verzorgde baard, snor en onderliggende huid. De Beards Grooming baardborstel is perfect te gebruiken in combinatie met baardolie en baardbalsem.

Deze ergonomisch gevormde perenhouten borstel is voorzien van comfortabele Wildzwijnen haren van een ongelijke lengte. De huid wordt door de haren gestimuleerd wat de doorbloeding plaatselijk activeert en zorgt voor een gezonde groei van de baardharen. Huidschilfers en losse haren worden met deze efficiënte baardborstel verwijderd. Huidtalg en -oliën worden van aanzet tot punt verdeelt.

Een ideale baardborstel voor het verzorgen en in model houden van jouw baard en snor gedurende de dag. Ervaar het zelf.

Afmeting baardborstel L-B-H ca.: 13,8 x 2,2 x 2,6 cm 

Advies/Gebruik

Reinig de baardborstel regelmatig met handwarm water en zeep. Laat de borstel op een droge plaats met de haren naar beneden gericht langzaam drogen.
Borstel de baard en haren regelmatig van aanzet tot punt. Bij een lange baard adviseren we de baard in kleinere vlakken af te delen zodat de borstelharen de huid kunnen masseren, waardoor alle baardharen geborsteld worden.

Specificaties

Artikelnummer:

BG-01020

EAN:

4004864013073

Merk:

Beards Grooming

Productgroep:

Baardverzorging

Haartype:

Wildzwijnhaar

Materiaal handvat:

Hout

Prijs info:

Alle prijzen zijn excl. btw en excl. eventuele verzendkosten

Advies verkoopprijs:

€ 13,95

Merk

"Baardverzorging met BRDS Grooming"
Het robuust ingegraveerde BRDS Grooming logo plaatsen we trots in de ergonomisch gevormde perenhouten borstels. De ultieme kwaliteit wildzwijnenhaar met het ongelijke oppervlak verdeeld optimaal de natuurlijke oliën en vetten. Ook voor de baarddragers met een voorkeur voor niet varkensharen borstels bieden we een efficiënte baardborstel met een mix van paarden- en synthetische haren.