17-08-2017

18-04-2017-1-web

Alles wat je weten wil over geur

Onze FAQ heeft het antwoord op jouw vragen

Je kent ze wel. Brandende vragen. Weet je wat ook brandt? Je gezicht, als je daar na het scheren het verkeerde geurtje op aanbrengt. Waarom brandt dat zo? En wat kun je eraan doen? Dat en meer lees je in onze FAQ – frequently asked questions – over het onderwerp ‘geur’.

De lekkerste geur voor jou

Je zult het al wel vermoeden – het kiezen van een geurtje is lang niet zo simpel als het lijkt. Tenminste, je kunt de zoektocht voor jezelf zo lang maken als je zelf wilt. Maar je zult ook al wel vermoeden dat wij jou daar graag een handje bij helpen. Laten we van voor af aan beginnen!

Geur spreekt ons enorm aan. Maar waarom gebruiken we het eigenlijk? En waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een geurtje? Dit zijn vragen die we voor je beantwoorden. Daarbij is het ook goed om te weten wat de verschillen zijn tussen eau de toilette, eau de parfum, eau de cologne en aftershave, en welke je wanneer moet gebruiken.

De juiste geur, altijd en voor iedereen

De geur van verzorgingsproducten kent een rijke geschiedenis met ontzettend veel diepgang. Welke geursoorten zijn er allemaal, en welke past bij jou? In onze geur-FAQ vind je hier de antwoorden op. Kijk welke geur bij jouw karakter past, en welke het best past bij ieder moment.

Tot slot beantwoorden we vragen die je kunt hebben over twee onderwerpen die makkelijk over het hoofd te zien zijn: de prijs, en hoe je het aanbrengt. Hoe voorkom je dat je te veel betaalt, en hoe breng je een geurtje optimaal aan? Dit, en nog veel meer, zijn vragen die wij voor jou beantwoorden in onze geur-FAQ. Neem dus snel een kijkje op onze website. Als je daarna nog vragen hebt beantwoorden we die graag voor je. Wie weet belandt jouw vraag ook wel in de FAQ!

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Hoofd scheren

Of je nu weinig haar hebt en je kaalheid omarmt of omdat je het gewoon stoer vindt, het scheren van je hoofd is een persoonlijke keuze die al door veel mensen met tevredenheid is gemaakt. Je hoofd kaalscheren doe je zo! Lees verder >

Scheermes handbagage

Ontdek wat wel en niet mee mag in je handbagage als het gaat om scheermessen en andere scheerbenodigdheden. Zo zorg je ervoor dat je jezelf ook op jouw reisbestemming comfortabel glad kunt blijven scheren!