19-09-2016

1474643237_blog-Aloe-vera-scheercreme-Taylor-Scheersalon-2

Aloë Vera scheercrème Taylor of Old Bond Street

De natuurlijk frisse geur van Aloë Vera

De nieuwste scheercrème in het assortiment van Taylor of Old Bondstreet is de Aloë Vera shaving cream. Een heerlijk rijke scheercrème met een lichte natuurlijk frisse geur. De voedende, verzachtende en hydraterend werking van Aloë Vera maakt deze scheercrème bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Aloë Vera helpt de huid te kalmeren en herstellen en is preventief tegen razorburn - een irritatie van de huid die vaak gepaard gaat met een roodheid - wat kan ontstaan tijdens of direct na het scheren. Te gebruiken met een scheerkwast voor een vol en romig scheerschuim.

De Aloë Vera scheercrème is vrij van parabenen.

 

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Hoofd scheren

Of je nu weinig haar hebt en je kaalheid omarmt of omdat je het gewoon stoer vindt, het scheren van je hoofd is een persoonlijke keuze die al door veel mensen met tevredenheid is gemaakt. Je hoofd kaalscheren doe je zo! Lees verder >

Scheermes handbagage

Ontdek wat wel en niet mee mag in je handbagage als het gaat om scheermessen en andere scheerbenodigdheden. Zo zorg je ervoor dat je jezelf ook op jouw reisbestemming comfortabel glad kunt blijven scheren!