08-12-2017

1512566226_kerst-bij-scheersalon

Dit blog is voor vrouwen bedoeld



(Die kunnen zo het perfecte cadeau voor hun man kopen)

Sinterklaas is weer terug naar Spanje. Weet je wat dat betekent? Dat je voor het volgende feest (Kerstmis) zélf aan de bak moet voor cadeaus. De Sint is inmiddels al lang en breed weer terug in Madrid – op hem kun je niet meer terugvallen. Als je een man bent kun je nu je telefoon, tablet of laptop doorgeven aan je vrouwelijke wederhelft. Want dit artikel is voor haar (en uiteindelijk voor jou).

Kerstcadeau voor hem

Dag mevrouw! Leuk dat je mee leest. Je zult wel denken: ‘Waarom moet ik dit lezen? Laat me toch lekker Chantal Blijft Slapen kijken!’ Maar die moet je maar even pauzeren. Wij gaan jou namelijk een onvergetelijke kerst bezorgen. Hoe? Doordat jij met onze cadeautips jouw partner gelukkiger dan ooit gaat maken. Veel mannen ervaren namelijk irritaties en ongemak tijdens en na het scheren. Het gebruik van de juiste producten verhoogt de kwaliteit van en na het scheren. Want jij wilt het beste voor je man/vriend/schatje/hubby. Toch?

Vind je het ook zo moeilijk om ieder jaar een cadeau voor hem te vinden? Als je dit gelezen hebt niet meer.

 

Scheerset cadeausets

Cadeautip #1: de scheerset

Heeft jouw partner/vriend/man (vanaf nu zullen we gemakshalve gewoon ‘man’ zeggen) geen baard, en houdt hij zijn gezicht altijd gladgeschoren, of wil hij (of jij) dat? Koop dan een leuke scheerset voor hem. Onze scheersets bevatten een naast een scheermes (de safety razor) een scheerkwast, zeepbakje, en scheerzeep. Nuttig, verrassend en stijlvol; verkrijgbaar in stijlen van modern tot klassiek, van stoer tot verfijnd. Scheersets zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en van verschillende merken. 

 

Safety razors

Cadeautip #2: safety razor

Is een scheerset te veel van het goede? Heeft je man al wat scheerspullen, of zoekt hij een nieuwe scheerbeleving? Doe dan een scheermes cadeau – bijvoorbeeld een safety razor. Van vroeger uit zijn deze bekend als ‘krabbertjes’. De safety razor biedt een traditionele scheerervaring en is geschikt voor beginnende natscheerders. Ook handig als je man last heeft van geïrriteerde huid of ingegroeide baardharen.  

 

Open scheermessen

Cadeautip #3: open scheermes

Geldt voor jouw man al het bovenstaande, maar zoekt hij niet alleen een nieuwe ervaring maar ook uitdaging? Dan raden wij een open scheermes aan, een manier van natscheren voor de meer ervaren scheerders. Wij hebben open scheermessen van onder andere Ralf AustDovoBöker en Wacker. We hebben ook leuke Dovo cadeausets, uitermate geschikt voor de startende natscheerder!

 

scheerkwasten


Cadeautip #4: scheerkwast

Staat jouw man altijd met z’n handen te ploeteren om scheerzeep aan te brengen? Klaagt hij daarom over het scheerresultaat. Wij begrijpen zijn struggles. Je kunt pas echt goed inzepen als je een scheerkwast gebruikt. Bovendien kun je hier ook een rijk romig scheerschuim mee maken. We hebben scheerkwasten van verschillende topmerken zoals Proraso, Atto PrimoSemogueSimpsonsMondial en Mühle.

 

Scheerzeep kopen

Cadeautip #5: scheerzeep

Met een goede scheerkwast komt je man al een heel eind, maar het plaatje is pas echt compleet met goede scheerzeep. Dat zorgt pas echt voor een ongeëvenaarde scheerervaring! Uiteraard kan in dat plaatje een opschuimbakje niet ontbreken. In combinatie met een scheerkwast maak je zo een rijk en romig scheerschuim voor de ultieme scheerbeleving.

 

baardverzorging


Cadeautip #6: baardverzorging

Genoeg over scheren, tijd voor mannen met baarden. Want ook voor deze mannen heeft Scheersalon een uitgebreid assortiment. Misschien zoekt jouw man wel een manier om zijn baard of snor te stylen, en is wax wat voor hem. Voor de verzorging van zijn baard kan hij baardshampoo, baardbalsem of baardolie proberen. Deze producten zorgen voor een gezonde baard, optimale verzorging, en minder jeuk of irritatie. Ook een baardborstel kan dan een goed cadeau zijn. Die zorgt voor goede doorbloeding en activeert de groei van gezonde baardharen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de borstels van het merk Beards Grooming.


Fijne feestdagen

We hopen dat je nu een idee hebt waar jouw man het meest op zit te wachten als het om scheren en verzorging gaat. Met deze tips kun je eigenlijk niets fout doen; het maakt zijn dagelijkse ochtendritueel een stuk prettiger. Wat wil je nog meer? We hopen dat jouw man jou net zo verwent als jij hem!

RECENTE ARTIKELEN


Filter